20 Temmuz 2015 Pazartesi

Adı Mutluluk Kumsal Öldü mü, Vuruldu mu?


Adı Mutluluk Dizisi Kumsal karakteri bilindiği üzere Tatlı tarafından Vuruluyor, Peki Vurudu Mu Yoksa Kumsal Öldü mü? tabii ki böyle bir durum imkansız diyebileceğimiz kadar imkansız Fox Tv nın sevilen dizisi Adı Mutluluk kaldığı yerden heyecanda bırakmaya bizi devam ediyor. bildiğimiz gibi Batu’nun başında Tatlı diye bir bela var ilk bölümden beri Tatlı bizim Batu’nun peşinde Neden peşinde diye sorarsanız Tatlıdan Batu para almış ve geri ödememiş ama tek sebep bu değil Tatlının Batu’nun peşinde sürekli olmasının Çünkü Tatlı gibi bir Mafya babası parayı vermezse Öldürür ama Batu’ya bunu yapmıyor sebebini  ilerleyen bölümlerde göreceğiz.
Şimdi size konu nasıl Kumsal’ın vurulmasına geldiğini önceki bölümden anlatıyım. Fox TV nın sevilen Dizisi olan Adı Mutluluk ‘da geçen hafta neler oldu? Batu herkesi yine şaşırttı. Babası onu okula aldırdı, Bunu gören Kumsal artık anladı ki Batu’dan kurtuluş yok bildiğini gibi Kumsal biraz maddi sıkıntılar içerisine düşmüş bir halde iş aramaktaydı ve Eren kendisine huzur evinde iş bulur Kumsal hazır parasızlık çekerken bu iş kendisine epey güzel gelmiştir. Huzur ev inde işe başlayan Kumsal Yaşlılarla vakit geçirmektedir. Bir miktar ödeme alan Kumsal aslında Eren’in kendi parasını şirket yolladı diyerek verdiğini öğrenir, Zavallı kumsalımızın ne hikmetse başı beladan durtulmaz ve Fine uygulamasında Videoları paylaşılır. Bir çok kişi tarafından gülünç duruma düşen kumsal bir çok şeyleri attacaktır elbette neyse bu tatlı aşk hikayesi yarım kalmaması adına hiç bir şekilde Kumsal Ölmez, hasbelkader bu kız dizide ölürse bizi çok şaşırtacak ve dizinin dönüm noktası gelecektir. Tatlı Kumsalı Vurdu mu? merak edilen konular arasında olurken arkadaşlar siz değerli yorumlarınız ile bizlere eşlik edebilirsiniz.

Adı Mutluluk Kumsal Öldü mü



Bence Kumsal Ölemez abi, Ölmemeli yani dizinin demirbaşı as karakteri başrol oyuncusu ne olursa öldürülür ki şimdi millet yana yakına Kumsal Öldü mü diyecek, Tatlı kumsalı Vurdu mu diyecek neden bu kadar izleyiciyi heyecanlandırıyorsunuz ki merak ediyoruz sonra bana kalırsa hadi diyelim kumsal öldü yok, o dizi biter tamam Batu yakışıklı çocuk ama tamamlayan kumsalcık, Gerçi araba yarışı sırasında kumsala çok kızdım ama neyse iyi kız iyi…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları