9 Temmuz 2015 Perşembe

Çilek Kokusu 3. Bölüm Kıyafetleri

Çilek Kokusu Yeni Bölüm Kıyafetleri Markaları, Çilek Kokusu Dizi Sponsorları Ve Çilek Kokusu Aslı Kıyafetleri Nereden Burak T-Shirt Ve Çağla Elbiseleri Hangi Markaya Ait Elçin Kıyafet Sponsorları Sizlerle Sayfamızda Paylaşılıyor.
Yepyeni bölümleri ile her hafta Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Çilek Kokusu dizisi kıyafetleri ve markaları merak edenler, Demet Özdemir (Aslı) ve Yusuf Çim (Burak) hayranları için burada açıklanıyor. Çilek Kokusu 3. bölüm dizi kıyafetleri ve dizi sponsorlarına da sizler için sayfamızda bu hafta yer vermeyi ihmal etmedik.
Çilek Kokusu Kıyafetleri
Son dönemlerde bir hayli ses getiren romantik komedi dizisi Çilek Kokusu, son bölüm kıyafetleri ve yeni bölüm kıyafetleri markaları yaz sezonunda şıklığını ünlülerin kıyafetleri ile tamamlamak isteyenlerin takibinde. 3’üncü bölümü ile 8 Temmuz Çarşamba akşamı aynı saatinde Çilek Kokusu dizisi ekranlarda olacak ve Çilek Kokusu kıyafetleri göz kamaştıracak.

Bu hafta Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Aslı, yalandan sevgili olacağı kişinin Volkan (Mert Ekin Daymaz) olduğunu görünce büyük bir şaşkınlığa uğrar. Volkan’ın sevgilisi olarak katılacağı partide Aslı beyaz elbisesi ve mavi kolye kombini içinde güzelliği ile hem Volkan’ın hem de Burak’ın başını döndürecek.
Çilek Kokusu 3. Bölüm
Burak partiye mavi gömlek ve bej pantolon kombini ile, Volkan ise beyaz gömlek ve kırmızı pantolon kombini ile katılır. Volkan’ın kız kardeşi Eda’nın giydiği tek omuz detaylı mendil etek mini elbise birçok genç kızın dikkatinden şıklığı ile kaçmayacaktır. Aslı’nın arkadaşı Gonca pudra rengi elbisesi ile, Burak’ın kız arkadaşı Çağla sarı elbisesi ile partiye katılırlar.
Burak ve Aslı’nın Datça yazılı beyaz t-shirt modelleri de yeni sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. Aslı beyaz t-shirt ve kot şort kombini ile beğeni toplayacağı gibi, mavi omuzları düşük desenli elbisesi ile de göz kamaştıracak.
Aslı ve Burak partide, daha öncede barda kavga ettikleri genci görürler. Burak yeni bir kavganın çıkmaması için Aslı’yı yanına alarak partiden uzaklaşır. Denize açıklan ikiliyi çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir.  Yeni bölüm kıyafetlerinin nefes keseceği Çilek Kokusu 3. bölüm 8 Temmuz akşamı aynı saatinde Star TV’de!

Çilek Kokusu 3. Bölüm 8 Temmuz Kıyafetleri Markaları

İdil Sivritepe (Eda) parti elbisesi
Anıl Çelik (Erdem) partiye giderken giydiği bordo gömlek modeli
Anıl Çelik (Erdem) partiye giderken giydiği bordo gömlek modeli
Mert Ekin Daymaz ( Volkan) beyaz gömlek ve kırmızı pantolon kombini markası: “Fabrika”

Demet Özdemir (Aslı) beyaz parti elbisesi
Demet Özdemir (Aslı) datça yazılı beyaz t-shirt modeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları