7 Temmuz 2015 Salı

Plaj Elbisesi Modelleri, Plajda Ne Giyilir, Pareo Modelleri

Plajda Ne Giysem ?
Hemen hemen herkesin bu yaz bir sahil kenarında yada bir otelde tatil planı vardır. Tüm hazırlıklar yapılırken en çok vaktini bu konuya ayıran bayanların akıllarında ki ilk soru Plajda Ne Giyeceğim sorusu oluyor. Erkeklere göre bu konulara doğal olarak daha fazla vakit harcayan bayanlar tüm tatilin planını en ince ayrıntısına kadar çiziyorlar. Havuzdan yada denizden çıktıktan sonra bikini veya mayo ile dolaşmak istemiyorsanız bir plaj elbisesi ile kendinizi daha rahat ettirebilirsiniz. Eğer ki suyun dışında bulunduğunuz vakitlerde tabi ki güneşlenmiyorsanız belki bikini ile yada mayo ile dolaşmak istemeyebilirsiniz.

Burada imdada koşan harika plaj elbiseleri işinizi görecektir. Binlerce model arasından hem bedeninize uygun olanı hemde fiyat olarak cebinize uygun olan plaj elbisesini seçerek alabilirsiniz. Tabi ki renk ve gösteriş işi tamamen hanımların seçimine kalmış. Sizlere hem fikir olması açısından hemde aklınıza takılan soruları cevaplayarak rahat bir tatil geçirmeniz açısından plaj elbisesi modelleriniz bu haberimizde sunacağız. 2015 plajlarında neler giyiliyor, bu yaz plajlarda hangi renkler moda, plajda neler giyilmeli gibi soruların detaylarını bulabileceğiniz bir yazı olacak. Hem bikini hemde pareo modelleri konusunda tatilde ne giysem derdinize derman olacak bilgileri umarız yazımızda bulabilirsiniz.

2015 Yazı Plaj Modası

Bu yaz cıvıl cıvıl renkler ile plajlarda neon renkler ve retro tarzı bikiniler yada elbiseler moda. Deniz kum ve güneş üçlüsü ile birleşen bu renkler ile farklılığınızı gösterebilirsiniz. Bikinilerde en çok tercih edilen renk bu yaz neon renkler denilen kendini belli eden ve dikkat çeken parlak renkler oldu. Eğer tabi dikkat çekme gibi bir amacınız var ise hemen bir neon renkli bikini alabilirsiniz kendinize neden olmasın ? Çoğı sene olduğu gibi bu sene de en moda renkler yazın simgesi haline gelmiş olan sarı, turuncu ve kahverengi oldu.



2015 Plaj Elbisesi Modelleri - Pareo Modelleri

Genelde fazla kiloları olan bayanların seçimi olan bu plaj elbiseleri aynı zamanda bikini ile görünmek istemeyen kişilerinde tercih sebebi olabiliyor. Kimisi fazla kilolarını gizlerken kimisi düzgün fiziği olmasına rağmen denizden yada havuzdan çıktıktan sonra bikinisinin üzerine plaj elbisesini giymeyi tercih ediyor. Bu yaz bronz teninizi öne çıkaracak olan ve daha güzel görünmenizi sağlayacak olan kahverengi bikinileri tercih etmenizi öneririz. Bunun dışında süt beyaz bir bikini ile zıtlık yakalayıp teninizin rengini ön plana çıkararak daha güzel görünebilirsiniz.

            


guncel,pareo modelleri,plaj elbiseleri modelleri,plajda ne giyilir,poreo 2015,plaj modası,plajda ne giysem,en güzel pareo modeli,plaj elbisesi,en güzel plaj elbiseleri,plaj yaz modası,bikini renkleri,plajda giyilen kıyafetler,uzun plaj elbiseleri,pareo ,plajda giyilen elbiselerin adı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları