11 Temmuz 2015 Cumartesi

Güneşin Kızları 5. Bölüm

Güneşin Kızları Kanal D’nin yaz döneminde konusuyla ve güçlü kadrosuyla en çok dikkat çeken dizilerinden biri. Özellikle genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Güneşin Kızları dizisi yeni bölümüyle yine bizleri heyecan ve merak içinde bırakıyor. Güneşin Kızları oyuncuları, set fotoğraflarının yansıttığı kadarıyla oldukça fazla eğleniyor gibi görünüyorlar. Peki bölümlerde nasıl bu kadar konsantre olabiliyor çok merak ediyoruz.

Güneşin Kızları 5. Bölüm

Güneşin Kızları 5. BölümGüneşin Kızları 5. Bölüm fragmanı yayınlandı yayınlanalı, bizi bekleyen Ali ve Selin yakınlaşması sonunda gerçekleşiyor gibi görünüyor. Ali’nin sırlarını yavaş yavaş öğrenen Selin, ona karşı bir şeyler hissettiğini farkediyor. Güneşin Kızları 4. bölüm’de Ali, Selin’e karşı olan hislerini iyiden iyiye farketmişti.
Güneşin Kızları 5. Bölüm
Güneşin Kızları 5. Bölüm
Güneşin Kızları 5. bölüm, Haluk’un şiddet duygusunu daha da hisseder oluyoruz. Haluk’un eski eşi ve Ali’nin annesini dövüp dövmediği ise şimdiden merak konusu.
Güneşin Kızları 5. BölümGüneşin Kızları 5. bölümde Ali ve Selin’in yakınlaşmasını izlediğimiz gibi dileriz Güneşin Kızları 6. bölümde de Savaş ve Nazlı yakınlaşmasını da izleyebiliriz.
Güneşin Kızları 5. Bölüm
Güneşin Kızları 5. Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları