4 Temmuz 2015 Cumartesi

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu Yeni Filmi Şubat’ta Vizyonda

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu Yeni Filmi Şubat’ta Vizyonda

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu Yeni Filmi Şubat’ta Vizyonda


Medcezir dizisinin hiper yakışıklı ve karizmatik oyuncu Çağatay Ulusoy yeni filmi için kamera karşısına geçecek. Daha önce Anadolu Kartalları filminde büyük beğeni toplayan ve kendini gösteren Çağatay Ulusoy’un yeni filmi izleyici tarafından merakla bekleniyordu.
Çağatay Ulusoy’a yeni dizisinde  son olarak Karadayı dizisinde Songül karakterine hayat veren Leyla Lidya Tuğutlu eşlik edecek. İzleyicilerin birbirlerine yakıştırdıkları Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu yeni filmlerinde maceralı bir aşk yaşayacaklar.
Leyla Lidya Tuğutlu ise daha önce çok önemli bir sinema filmi deneyimi yaşamamış olmasına rağmen Karadayı dizisinde oynadığı Songül rolü ile izleyicinin beğenisini kazanmayı başarmıştı.
Leyla Lidya Tuğutlu’non son sinema filmi ise vizyonda beklediğini bulamayan İçimdeki Ses olmuştu
Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu Yeni Filmi Ekimde beyaz perde de izleyicisi ile buluşacak. Çağatay Ulusoy hayranlarının merakle beklediği yeni filminin Şubat ayına yetiştirilmesi bekleniyor. 



EtiketlerÇağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu aynı filmde / Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu film çekecek /Çağatay Ulusoy ve Leyla Lidya Tuğutlu Yeni Filmi ne zaman vizyona girecek / Çağatay Ulusoy'un partneri Leyla Lidya Tuğutlu / Çağatay Ulusoy'un yeni filmi ne zaman çıkacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları