20 Temmuz 2015 Pazartesi

Adı Mutluluk 5. Bölüm Kıyafetleri

Adı Mutluluk Kıyafetleri Markaları, Adı Mutluluk 5. Bölüm Dizi Kıyafetleri Adı Mutluluk 21 Temmuz Dizi Sponsorları Kumsal, Sera, Gonca Kıyafetleri Markası, Ayakkabı Ve Çanta Modelleri Ne Marka Sizler Için Açıklanıyor.
Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Adı Mutluluk kıyafetleri, 5. bölüm 21 Temmuz dizi kıyafetleri markaları bu haftada her zaman olduğu gibi Adı Mutluluk sayfamızda ve galerimizde açıklandı. Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Ceyhun Mengiroğlu ve Aslı Bekiroğlu şık kıyafetleri markaları ile her hafta merak konusu oluyor.
Adı Mutluluk Kumsal kıyafetleri
Adı Mutluluk dizisinin yeni bölümünde Kumsal beyaz gömlek ve mavi taşlı kolye modeli kombini ile dikkat çekemeye, beğeni kazanmaya devam ediyor. Ezgi Eyüboğlu kıyafetleri markalarına her hafta sayfamızda yer vermeye çalışıyoruz. Yeni bölüm kıyafetleri markası için galerimizi gezebilirsiniz.
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) beyaz gömlek ve mavi kolye kombini
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) beyaz gömlek ve mavi kolye kombini
Adı Mutluluk Sera kıyafetleri
Kumsal’ın en yakın arkadaşı Sera bluz, pantolon ve çanta modelleri ile yeni bölümde şıklığını konuşturacak isimlerden. Sera’nın bluzları, mini etek ve desenli pantolon kombinleri her hafta göz doldurduğu gibi, bu hafta da dikkat çekecek.
Adı Mutluluk Goncagül Kıyafetleri
Farklı bir tarz yakalamak isteyen ve Gonca’nın tarzını beğenen bayanlar için, Zeynep Bastık kıyafetleri markalarına da her hafta sayfamızda yer veriyoruz. Goncagül’ün 5. bölümde giydiği bluz, pantolon, çanta ve takı modelleri markası için galerimize göz atabilirsiniz.
Son bölüm kıyafetleri arasında Batu gömleği, Eren t-shirt ve pantolon kombini markaları da açıklanıyor. Erkek giyim şıklığında da dikkat çeken bir dizi olan Adı Mutluluk dizi kıyafetleri ve dizi sponsorları için bizi takipten ayrılmayın.
Kumsal, Batu’yu Affedecek Mi?
Sera ve Batu’nun yakınlaşmasına şahit olan Kumsal, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Batu, Kumsal’ın gönlünü almak için çaba sarf ederken, Kumsal ise Eren’e doğru yaklaşmaktadır. Sera, Kumsal ve Batu’nun birbirlerine karşı boş olmadıklarını zamanla anlamaya başlar. Adı Mutluluk yeni bölümü ile 21 Temmuz Salı akşamı aynı saatinde Fox TV ekranında yayınlanacak. Bu hafta da bizleri heyecan dolu dakikalar beklemektedir.

Adı Mutluluk 21 Temmuz 5. Bölüm Kıyafetleri Markaları

Aslı Bekiroğlu (Sera) küçük küpesi
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) beyaz gömlek ve mavi kolye kombini
Aslı Bekiroğlu (Sera) beyaz göbeği açık kolsuz bluz modeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları