20 Temmuz 2015 Pazartesi

Rhodolfo Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Beşiktaş Yeni Transferi Rhodolfo


Uzun zamandır transfer döneminde her hangi bir adım atmayan Beşiktaş sonunda transfer haberi ile geldi. Taraftarları büyük tepki göstermişti Galatasaray ve Fenerbahçe'nin etkili transferler yaptığı bu günlerde Beşiktaş'tan ses çıkmayınca büyük tepkiler gelmişti. Rhodolfo transferi ile gündeme gelen başarılı ekip sevenlerine müjdeyi verdi. Rhodolfo kimdir kaç yaşında nereli ve hangi takımdan geldi gibi soruların detayı haberimizde.

Rhodolfo Kimdir
Doğum: 11 Ağustos 1986 (28 yaşında), Bandeirantes, Parana, Curitiba, Parana, Brezilya
Boy: 1,93 m
Kilo: 84 kg
Kariyer başlangıç tarihi: 2006
Şu andaki takımı: Gremio Foot-Ball Porto Alegrense

Siyah-Beyaz renklerine Rhodolfo'yu bağlayan Beşiktaş transfer döneminde etkili bir atak yaparak yeni futbolcusunu tanıttı. 28 yaşında ve Brezilya doğumlu olan Rhodolfo Beşiktaş'ta stoper olarak görev yapacak. Tam adı Luiz Rhodolfo Dini Gaioto olan başarılı oyuncu siyah-beyaz forma giyecek. Daha önce Atletico Paranaense, Sao Paulo, Gremio gibi takımlarda forma giyen futbolcu adını duyurmayı başaran isimlerden oldu.

2006 yılında ise Rhodolfo A takım antrenörü Lothar Matthaus tarafınfan A takıma alındı. Atletico Paranaense'de ilk lig maçına ise deplasmanda Internacional karşısında 0–2 mağlup olunan maçta 10 Eylül 2006'da çıktı.

2011 yılında Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Manchester City takımının dikkatin çeken Rhodolfo, avrupa pasaportu olmaması nedeniyle bu takıma transfer olamadı ve ülkesinin takımlarından Sao Paulo'ya transfer oldu. Ligin ilk haftasında kadroda bulunmayan Rhodolfo, teknik direktör Jorginho tarafından Figueirense karşısında 2.haftada maça çıktı.

2013 yılında ise 11 hafta takımınla geçiren oyuncu, 4 Ağustos 2013 tarihinde Cris ile yollarını ayıran Gremio ile yarım dönemlik kiralık sözleşme imzaladı.Bu takımla Aralık 2013'e kadar 25 maça çıkan Rhodolfo 1 de asist yaptı. Rhodolfo Aralık 2013'te kulübüne geri döndü ve Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu bazı avrupa kulüplerinden teklif aldı.



spor,rhodolfo kimdir,beşiktaş yeni transferi,rhodolfo nereli,rhodolfo kaç yaşında,rhodolfo nerede oynuyor,rhodolfo mevkisi,rhodolfo defans mı,rhodolfo hangi takımdan geldi,rhodolfo nerede oynayacak,rhodolfo forma numarası kaç olacak,luiz rhodolfo dini gaioto,rhodolfo tam adı,rhodolfo gerçek adı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları