4 Temmuz 2015 Cumartesi

İlişki Durumu Karışık 1. Bölüm Kıyafetleri

İlişki Durumu Karışık 1. Bölüm Kıyafetleri

İlişki Durumu Karışık Kıyafetleri, İlişki Durumu Karışık Dizi Kıyafetleri Ve İlişki Durumu Karışık Sponsorları 1. Bölüm Ayşegül Ve Can Kıyafetleri Ile Birlikte Elif Elbiseleri Ve Murat Takımı Markalarına Da Yer Veriyoruz.

Show TV’nin yeni yaz dizisi İlişki Durumu Karışık kıyafetleri, İlişki Durumu Karışık dizi sponsorları ve İlişki Durumu Karışık kıyafet markaları sizlerle her hafta diğer dizi kıyafetleri gibi paylaşılacak. Dizinin başrollerinde yer alan Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece( Elif) kıyafetleri, elbiseleri, çanta ve ayakkabı markalarına yer vermeye çalışacağız.İlişki Durumu Karışık 1’inci bölümü ile 4 Temmuz Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında seyircisi ile buluştu. 1’inci bölüm dizi kıyafetleri arasında Elif parti elbisesi ve ofis şıklığı ile dikkat çekti. Ayşegül günlük elbise modelleri ile beğeni kazanırken, partiye giderken giydiği beyaz elbisesi ile de göz kamaştırdı.

Berk Oktay’ın hayat verdiği Can kıyafetleri arasında takım modelleri dikkatlerden şıklığı ile kaçmadı. Can birbirinden şık takım elbise modelleri ile göz kamaştırdı. Ayrıca Can’ın giydiği beyaz pantolon ve mavi t-shirt kombini de beğeni kazandı. Can siyah ceket ve beyaz gömlek kombini içinde de genç kızların aklını başından alacak bir yakışıklılık içindeydi.

Dizinin başrol kadın oyuncusu Seren Şirince’nin hayat verdiği Ayşegül karakterinin boyundan bağlamalı desenli elbisesi yeni sezon trendleri arasında yer alıyor. Ayşegül’ün giydiği çiçek desenli kolsuz bluz modeli çok şık. Ayşegül derin göğüs dekolteli beyaz kolsuz kabarık etek mini elbisesi içinde güzelliği ile baş döndürdü.

İlişki Durumu Karışık dizi kıyafetleri arasında beğeni toplayan bir diğer isim de, Eda Ece oldu. Eda Ece dizide Elif karakterini canlandırıyor. Partide Elif’in giydiği desenli yeşil elbise çok şık ve göz alıcı idi. Elif’in kırmızı elbisesi de beğeni kazandı. Elif ofis şıklığı ile de dikkat çekti. Elif siyah elbisesi de tasarımı ile tam not aldı. Murat takım ve ceket modelleri ile de 1. bölümde birçok kişinden tam not aldı ve dizi modası kıyafetleri arasında iz bırakanlardan oldu.

İlişki Durumu Karışık 1. Bölüm 4 Temmuz Kıyafetleri 

Seren Şirince (Ayşegül) partide giydiği beyaz elbisesi
Seren Şirince (Ayşegül) çiçek desenli kolsuz yazlık bluz modeli
Seren Şirince (Ayşegül) boyundan bağlamalı yazlık elbise modeli
Seren Şirince (Ayşegül) beyaz elbise
Berk Oktay (Can) 1. bölümde giydiği takım markası: “Que"
Eda Ece (Elif) straplez mini kırmızı elbise modeli
Eda Ece (Elif) straplez mini kırmızı elbise modeli
Eda Ece (Elif) straplez desenli yeşil diz altı elbise modeli
Pamir Pekin (Murat) krem ceket modeli markası: “Network


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları