20 Temmuz 2015 Pazartesi

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm Kıyafetleri

Tatlı Küçük Yalancılar 20 Temmuz 3. Bölüm Dizi Kıyafetleri, Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Sponsorları Ve Tatlı Küçük Yalancılar Aslı, Hande, Selin, Eren Ve Ebru Kıyafetleri Markaları Sizlerle Paylaşılıyor.

Açelya’nın ortadan kaybolmasının ardından ortaya çıkan A kişisinin kim olduğunu anlamaya çalışan Tatlı Küçük Yalancılar Aslı, Hande, Ebru ve Selin kıyafetleri ile her hafta göz dolduruyorlar. Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölüm dizi kıyafetleri markalarına her hafta sayfamızda sizler için açıklıyoruz.
Tatlı Küçük Yalancılar 3. bölümü ile 20 Temmuz akşamı aynı saatinde Star TV ekranında izleyicisi ile bulaşacak ve dizi sponsorlarını her hafta olduğu gibi yine merak ettirecek.
Melisa Şenolsun (Hande) beyaz kolsuz t-shirt siyah
Melisa Şenolsun (Hande) beyaz kolsuz t-shirt siyah
Tatlı Küçük Yalancılar Hande kıyafetleri
Dizinin 3. bölümde Hande ( Melisa Şenolsun) birbirinden şık kıyafetleri ile göz alıyor. Hande’nin giydiği bluz, etek, pantolon kombinleri, çanta ve takıları her hafta beğeni kazanıyor. 3. bölümde de Hande beyaz t-shirt, siyah etek kombini ile yine şıklık içinde. Hande ayakkabıları ve siyah büyük çantası da çok şık. Hande’nin beğeni kazanan bir diğer kıyafeti de siyah beyaz çizgili bluzu oluyor.
Tatlı Küçük Yalancılar Aslı kıyafetleri
Aslı (Bensu Soral) yeni bölümde giydiği omuzları açık çizgili bluzu ve kırmızı pantolonu kombini ile bu haftaya şıklığı ile damgasını vuracak dizi kıyafetlerinden biridir. Aslı’nın sarı kolsuz bluzu da bu hafta beğeni kazanacak. Aslı kolyesi ve diğer takı modelleri ile de yeni sezon trendine uyum sağlıyor.
Tatlı Küçük Yalancılar Selin kıyafetleri
Maskülen tarzı ile Selin (Büşra Develi) yeni bölümde yine dikkat çekmeyi başarıyor. Uzun kahverengi trençkot modeli ve aynı tonlardaki postacı çanta modeli çok şık bir kombin olmuş. Selin’in mavi gömleği ve kot pantolonu da tarzından şaşmadığını gösteriyor.
Tatlı Küçük Yalancılar Ebru kıyafetleri
Masum bir kız olan Ebru (Dilan Çiçek Deniz) 3. bölümde kot şort, siyah t-shirt ve beyaz ceket kombini içinde şıklığını korumaya devam ediyor. Ebru kıyafetleri markalarına da elimizden geldiğince sayfamızda yer vermeye çalışıyoruz.
20 Temmuz akşamı yeni bölüm kıyafetleri arasında Selin fötr şapkası, Barış deri ceket modeli ve Açelya kırmızı mayosu da dikkat çekecek.

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm 20 Temmuz Kıyafetleri

Beste Kökdemir (Açelya) askılı önden bağlamalı mayo modeli
Büşra Develi (Selin) omuzları açık fırfırlı çizgili bluz ve kırmızı pantolon kombini
Aslı (Bensu Soral) sarı kolsuz şifon bluz ve kolye kombini
Dilan Çiçek Deniz (Ebru) 63 yazılı tshirt beyaz ceket ve denim mini şort kombini
Melisa Şenolsun (Hande) çizgili kolsuz bluz modeli siyah çanta ve pantolon kombini
Büşra Develi (Selin) siyah bantlı beyaz şapkası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları