11 Temmuz 2015 Cumartesi

Ütopya Gazetesi Nasıl Alınır, Sms ve Kredi Kartı İle Ütopya Gazetesi Alma

Ütopya'da Yeni Dönem
Ekranların en çok sevilen yarışmalarından olan Ütopya'da heyecan giderek yükselirken değişen eleme sistemi ile yarışmacıların hayatlarına giren gazete satma sistemi akılları bir süre karıştırsa da hemen yapılan stratejiler ile kendilerine yeni birer yol çizdiler. Bilindiği üzere eskiden yarışmacılar kara tahta önünde toplanıyor ve elenmesini istedikleri kişiyi oyluyorlardı kendi aralarında tabir ettikleri potaya girme dedikleri yeni en çok oyu alan kişilerin elemeye kalması üzerine halk oylaması ile en az oyu alan kişi eleniyordu. Artık Ütopya sınırlarında bambaşka bir eleme sistemi söz konusu.

Yeni eleme sistemine göre artık her yarışmacı kendi gazetesini çıkaracak ve en çok gazetesi satılan kişi o hafta dokunulmaz olacak. Var olan yarışmacıların 3/1 kadar olan kişiler dokunulmazlık kazanacak. Yani yarışmada eğer 15 kişi var ise o hafta gazetesi en çok satan 5 kişi dokunulmazlık sayılacak ve o hafta ki elemede adı yazılamayacak ve elenmeyecek. Diğer 10 kişi kendi arasında oylama yapacak ve 2 kişi elemeye çıkaracak. Bu işlemin aynısı diğer hafta da gerçekleştirilecek ve toplamda 4 kişi belirlenecek bu 4 kişiden halk oylamasında en az oyu alan elenecek.

Ütopya Gazetelerini Nasıl Alırım 
Değişen eleme sistemi ile herkesin kendi gazetesini çıkarmak zorunda kalması ile yarışmacılar artık farklı bir uğraş içine girdi ve kendi gazeteleri için çabalıyorlar ve haber topluyorlar. Seyirciler ise artık desteklediği yarışmacının gazetesini alarak onun dokunulmazlık kazanmasını sağlayarak yarışmada kalmasına yardımcı olacak. Peki Ütopya gazetelerini nasıl ve nereden alırım gibi sorularınızı duyar gibi olduk... Eğer Ütopya gazetesi almak istiyorsanız yapmanız gerekenler şunlar ;

1 - Kredi Kartı İle Ütopya Gazetesi Alma
Desteklediğiniz yarışmacının birinci olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini ve eleme haftasında dokunulmaz olup yarışmada kalma şansını arttırmasını istiyorsanız ona gazetesini alarak yardımcı olabilir ve finale taşıyabilirsiniz. Ütopya sitesine girerek ''Dükkan'' bölümünden dilediğiniz yarışmacının gazetesini alabilirsiniz. Kredi kartı Ütopya Gazetesi almak istiyorsanız Ütopya'nın sitesine üye olup daha sonra satın alma işlemi yapmalısınız.

1 - Sms İle Ütopya Gazetesi Alma (Mesaj İle Ütopya Gazetesi Alma)
Ütopya gazetesini sms ile okumak istiyorsanız cep telefonlarınızın mesaj bölümüne girerek ÜTOPYA yazıp bir boşluk bırakıp desteklediğiniz yarışmacının adınız yazıp 7979'a gönderin.(Örnek: ÜTOPYA YARIŞMACIADI).Gelen mesajı “evet” yazarak cevaplayın. Gelen Doğrulama Kodunu kaydedin ve Ütopya sitesine girerek Cep telefonu numaranızı yazın ve hemen altında yer alan Doğrulama Kodunuz yazan yere mesaj ile size gelen Doğrulama Kodunu girin ve Gazeteyi Oku bölümüne tıklayın.


utopya,ütopya gazetesi alma,ütopya gazeteleri nasıl alınır,kredi kartı ile ütopya gazetesi alma,sms ile ütopya gazetesi alma,ütopya gazetesi nereden alınır,ütopya gazetesi nasıl alınır,ütopya gazeteleri nerde satılıyor,sms ile ütopya gazetesi alma,kredi kartı ile ütopya gazetesi alma,ütopya gazetesi nasıl alınır,ütopyada ki gazeteler nerede satılıyor nasıl alınıyor,tuncayın gazetesini nasıl alırım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları