5 Temmuz 2015 Pazar

Ütopya Gazeteleri, Ütopya En Çok Satan Gazete Kimin


Ütopya Gazeteleri

Her bölümü ile seyirci tarafından büyük bir ilgi izlenen Ütopya yarışmasında heyecan giderek artıyor elenen yarışmacıların geri gelmesi ile rekabet iyice artmış ve stratejiler havada uçmaktadır. Bir yandan cafe grubunun kurulup kurulmayacağı tartışılırken diğer yandan Ütopya'ya gelen haber ile eleme sisteminin değiştiği bildirildi ve yarışmacılar şimdi ise yeni eleme sistemi ile nasıl yarışmada kalacaklarını gözden geçirmeye başladılar. Ütopya yeni eleme sistemi diğer yönteme göre çok farklı. Ütopya yeni eleme sistemi gazete satışlarına göre belirlenecek.


Ütopya Yeni Eleme Sistemi Nasıl Olacak ?

Yeni belirlenen eleme sistemine göre artık tüm Ütopya yarışmacıları bireysel gazetelerini çıkaracaklar ve yarışmacılardan gazetesi en çok satan isimler dokunulmazlık hakkı kazanacak. Gazeteler dijital ortamda satılacak olup bu satışların neticesinde her hafta toplam yarışmacı sayısının 1/3'ü dokunulmazlık kazanacak ve oylamada ismi yazılamayacaktır. Kalan isimlerden aranızda yapacağınız oylamada her hafta 2 aday belirlemeniz gerekmektedir ve 2 hafta sonunda bu 4 aday arasından internet üzerinden yapılan oylamada en az oy alan isim Ütopya'ya veda edecektir. Bu yeni sistem ile artık Ütopya yarışmacıları kendi sonlarını kendileri yazacaklar. Yarışmacıların destekçilerinin bazıları bu durumu tepki gösterdiler çünkü gazeteler 10 veya 15 TL fiyat ile satılıyor. Bu fiyatı çok bulan Ütopya destekçileri tepkilerini dile getirdiler. Bu yeni eleme sistemi Gazete üzerinden olacağı için belli artık gazete fiyatları o kadar pahalı olmayabilir.

Ütopya Gazeteleri, Tuncay'ın Gazetesi, Semih'in GazetesiYeni eleme sistemi ile artık her yarışmacı şahsi bir gazete çıkaracak ve Ütopya Dükkan bölümünden online olarak satılacak. En çok satışı yapan kişi dokunulmazlık olacak. Bu haberimizde sizlere gazetesi en çok satan Ütopya yarışmacılarının gazetelerini sizlere sunmaya çalışacağız. En çok gazetesi merak edilen iki isim olan Tuncay ve Semih'in gazeteleri burada olacaktır. Eleme sistemi ile artık tüm yarışmacıların kendine özel bir gazetesi olacak. Sizlere mümkün olduğu kadar tüm yarışmacıların gazetelerini buradan ulaştırmaya çalışacağız.

Diğer yarışmacıların şuan için gazeteleri yok yeni oylama döneminin başlaması ile artık herkesin bir gazetesi olacak. Tüm yarışmacılarının gazetelerini sizlere sunmaya çalışacağız...

  

utopya,ütopya gazeteleri,ütopya gaste,ütopya tuncay gazete,ütopyada ki gazeteler,ütopya semih gazete,dirayet gazetesi,utopya gazete,ütopya en çok satan gazeteler,ütopya gazeteleri,ütopya gasteleri,ütopya en çok satan gazete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları