8 Temmuz 2015 Çarşamba

Kara Para Aşk 53. Bölüm Kıyafetleri

Kara Para Aşk 53. Bölüm Kıyafetleri

Kara Para Aşk 8 Temmuz Dizi Kıyafetleri Markaları, Kara Para Aşk Elif Pembe Elbisesi, 53. Bölüm Pelin’in Gelinliği Ve Kolyesi, Elif Kelepçe Bilezik Markası Ve Ömer Gömlek Ile T-Shirt Modelleri Arda Damatlık Modeli Sizler Için Sayfamızda Paylaşıldı.

Kara Para Aşk 53. bölüm dizi kıyafetleri ve dizi sponsorları dizinin fenomenleri tarafından oldukça merak ediliyor ve her hafta merakınızı gidermek için Kara Para Aşk kıyafetleri markalarına yer vermeye çalışıyoruz. Artık yavaş yavaş finale giden Kara Para Aşk dizisi kıyafetleri bu hafta da şıklığı ile göz kamaştırıyor.
Elif’in (Tuba Büyüküstün) pembe şifon elbisesi ile kombin ettiği kelepçe bileziği ve siyah çantası dikkatlerden kaçmıyor. Elif yüzüğü ile de bu hafta dikkat çekiyor ve Elif takıları uzun süre hafızalardan silinmeyecek, yeni sezonda da sıklıkla kıyafetlerimizi kombin etmede kullanacağız.
Arda (Ahmet Tansu Taşanlar) simokin modeli ile Kara Para Aşk yeni bölümde damat adaylarının dikkatinden kaçmayacak. Arda damatlığı/damatlık modeli ile çok şık görünüyor.Pelin (İlkin Tüfekçi) gelinliği ve gelinlik kolyesi bu haftanın göz kamaştıran dizi kıyafetleri arasında. Pelin gelinlik modeli yakında evlenmeye hazırlanan gelin adaylarına fikir sağlayabilir. Kabarık gelinliği içinde Pelin güzelliği ile Arda’nın başını döndürüyor.
Ömer t-shirt, gömlek, pantolon ve ayakkabı modelleri ile 53. bölümde de şıklığını konuşturuyor. Ömer’in giydiği kısa kol triko t-shirt modeli ve siyah gömlek ile bu haftanın şık dizi erkek oyuncuları arasında.
Elif Pelin’in düğününde giydiği elbisesi için göz kamaştırıyor. Nilüfer ise hamilelik desenli uzun elbisesi ile çok şık. Elif’in siyah püsküllü yeleği ve beyaz bluz kombini, ayakkabı ve çantası da çok şık. Kara Para Aşk 8 Temmuz kıyafetleri diğer markalarına çok yakın bir zamanda yer vereceğiz.
Birbirinden şık dizi kıyafetleri ile Kara Para Aşk heyecanlı bir bölümü ile 8 Temmuz akşamı aynı saatte ATV ekranında yayınlanacak. Kara Para Aşk 53. bölüm kıyafetleri sizlerle.

Kara Para Aşk 53. Bölüm 8 Temmuz Kıyafetleri Markası

İlkin Tüfekçi (Pelin) gelinlik
İlkin Tüfekçi (Pelin) gelinlik
Tuba Büyüküstün (Elif) kelepçe bilezik markası: “Bendis”
Tuba Büyüküstün (Elif) pembe elbise modeli
Tuba Büyüküstün (Elif) püsküllü siyah yeleği çantası




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları