6 Temmuz 2015 Pazartesi

Ne Münasebet Dizisi Nil (Pelin Akil) Kimdir Yaşı Fotoğrafları


Ne Münasebet Dizisi Nil Kimdir, Pelin Akil Biyografisi

Ne Münasebet Dizisi Nil Kimdir

Ekranlarda yeni başlayacak olan dizilerden birisi olan Ne Münasebet dizisi bu sezon yayın hayatına başlayan 2015 sezon yaz dizilerinden birisi olarak ekranlarda seyirci ile buluşacak olan iddialı dizilerden birisi olarak yayın hayatına başlayacak. Bu sezon dizilerden çok oyuncu kadrosu daha çok dikkat çekiyor Ne Münasebet dizisi Nil karakterini canlandıran Pelin Akil ise bu sezon dizilerde adından söz ettiren başarılı isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Show Tv ekranlarında bu yaz ekrana gelecek ve ortalığı kasıp kavuracak bir dizi başlıyor Ne Münasebet dizisi baş rollerinde Pelin Akil ve Sarp Levendoğlu gibi usta isimler var.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı Ne Münasebet dizisinde Nil karakterini canlandıran isim Pelin Akil oldu. İdealeri olan ve mesleğini severek yapan bir avukat olan Nil ile Demir arasında tatlı bir aşk başlar. Ne Münasebet dizisinin yapımcılığını ARC Film/ Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor dizinin senaryonusu Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazıyor.

PELİN AKİL KİMDİR
Ne Münasebet dizisinde Nil karakterini canladıran başarılı ve güzel oyuncuyu Pelin Akil son olarak ise Ne Münasebet dizisinde Nil karakterini canlandırırken görüyoruz. Başarılı ve adalet ğeşinde koşan bir avukatı canlandıran Pelin Akil dizide büyük beğeni toplayacağa benziyor. Oynadığı her dizi ile seyirciden tam not alan Pelin Akil Ne Münasebet dizisinde avukatı canlandırıyor. Pelin Akil İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünü 2 sene okuduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde öğrenimine devam etmektedir.

Yaş : 27 Kilo : 58

Boy : 72 cm Doğum : 17 Nisan 1986 İstanbul

17 Nisan 1986 İstanbul doğumlu olan Pelin Akil eğitimini ilk olarak İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümünde tamamladı daha sonra Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde eğitim görüyor. Pelin Akil rol aldığı dizi olan Suskunlar ile büyük ilgi görmüş ve sinema filmi olan Su ve Ateş filmindeki Nupelda karakteri ile sevenlerinden tam not alarak adını daha geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Bir çok reklam filmi dizi ve sinema filmlerinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Pelin Akil en çok tercih edilen isimler arasında yer alıyor.

Pelin Akil Rol Aldığı Dizi ve Fİlmler
2014 Kızılelma - Zeynep Gevher
2013 Su ve Ateş - Nupelda
2013 Osmanlı Tokadı - Irmak Güzel
2012 Suskunlar - Nisan
2012-2013 Seksenler - Seçil
2011 Kurt Kanunu - Ballı Naciye
2007-2011 Arka Sıradakiler - Zehra

Ne Münasebet Dizisi Nil'in Fotoğrafları









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları