20 Temmuz 2015 Pazartesi

Çilek Kokusu 5. Bölüm Kıyafetleri

Çilek Kokusu 22 Temmuz 5. Bölüm Dizi Kıyafetleri Markaları, Çilek Kokusu Yeni Bölüm Kıyafetleri Dizi Sponsorları Aslı, Volkan Ve Burak Kıyafetleri Markası Ayakkabı, Takı Ve Çanta Markaları Da Sizlerle.

Çilek Kokusu her Çarşamba akşamı yeni bölüm kıyafetleri ile beğeni kazanıyor, yeni sezonda birçok kişi Çilek Kokusu dizisi kıyafetleri markalarını öğrenerek gardıroplarını bu markaların ürünleri ile dolduruyor. Çilek Kokusu dizi sponsorları sayesinde ünlülerin kıyafetlerini giyme şansını da yakalamış oluyoruz.
Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Mert Ekin Daymaz Çilek Kokusu kıyafetleri ile son dönemlerde fenomen isimlerden. Hem erkekler hem de bayanlar her zaman olduğu gibi Çilek Kokusu 5. bölüm kıyafetlerini de çok beğenecek. Çilek Kokusu 21 Temmuz dizi kıyafetleri markaları galerimizde ve Çilek Kokusu sayfamızda açıklanıyor.
Demet Özdemir (Aslı) beyaz jean ve babet kombini
Demet Özdemir (Aslı) beyaz jean ve babet kombini
Çilek Kokusu Aslı Kıyafetleri
Aynı evde yaşadıklarını öğrenen Aslı ve Burak’ı yeni heyecan dolu olaylar beklemektedir. Aslı 5. bölümde giydiği pudra rengi şifon bluz modeli, beyaz pantolon ve babet ayakkabı kombini ile şıklık içinde. Aslı’nın siyah desenli elbisesi de yeni bölüm kıyafetleri arasında beğeni toplayacak dizi kıyafetleri arasında. Aslı küpesi ile de bu hafta dikkat çekecek.
Çilek Kokusu Burak Kıyafetleri
Burak gömlek ve t-shirt modelleri ile beşinci bölümde de yine çok şık ve yine çok karizma. MAvi gömlek, beyaz t-shirt ve bordo pantolon kombini ile Burak şıklığını konuşturuyor. Burak’ın giydiği bordo t-shirt, kot pantolon ve ayakkabı kombini de yeni bölümde pek çok kişinin beğenisini kazanacak.
Çilek Kokusu Volkan Kıyafetleri
Volkan özellikle de son dönemlerde kapri ve takım modelleri ile dikkat çeken dizi karakterlerinden biri. Volkan’ın giydiği gömlek modelleri yeni sezon trendleri arasında. Volkan’ın kareli beyaz gömleği, pantolon ve şort kombinleri 5’inci bölümde markasını merak ettirecek kıyafet modelleri arasında.

Çilek Kokusu 22 Ekim 5. Bölüm Kıyafetleri Markaları

Aslı beyaz pantolon ve babet modelleri

Aslı çiçekli küpe modeli

Aslı pudra rengi bluzu

Aslı siyah çiçekli elbise

Gonca desenli bluzu
Zeynep Tuğçe Bayat (Goncagül) somon rengi mini etek kombini



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları