2 Temmuz 2015 Perşembe

Güneşin Kızları 2. Bölüm Kelebek Kolyenin Sırrı Ne

Güneşin Kızları 2. Bölüm Kelebek Kolye




Güneşin Kızları 2. bölümü ile gene heyecanı doruklara taşıdı. Bu bölümde çekişmeler ihtiras ve arkadan dönen dolaplar dikkatleri çekerken son sahnelerde ise diziye büyük bir merak hakimdi. Bu merakın sebebi ise Nazlı'nın, Haluk'un teknesine gizlice girip odasını karıştırırken bulduğu kolyeden kaynaklanıyor.



Nazlı, çekmeceden küçük siyah kutuda sarı kurdeleli bir hediye paketi bulur. Bu hediye paketinin içinden kelebek şeklinde güzel bir kolye çıkar. Dediğimiz gibi son sahnelerde ekrana gelen bu olayda kolyeyi istemeden de olsa Güneş'in boynuna takan Haluk'un çekindiği olayla alakalı olabilecek bir sahne daha ekrana geldi.

Bu sahnede Savaş odasında hırsla kum torbasına yumruklar atarken bir yandan da televizyona koyduğu video kaseti izlemektedir. Bu video kasette eskiye ait görüntüler vardır. Bu görüntülerde Savaş, elinde kamerayla sıra sıra arkadaşlarını kuzeni Ali'yi videoya alırken bir anda kadraja merak edilen kişi yani Savaş'ın ölen sevgilisi girer.


Savaş'ın sevgilisi boynunda takılı olan kolyeyi Savaş'ın ona doğum günü hediyesi olarak verdiği söyler. O kolye tamda Haluk'un, Güneş'in boynuna taktığı kolyedir. Ve işler çıkılmaz bir hal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları