14 Temmuz 2015 Salı

Güneşin Kızları 5. Bölüm Kıyafetleri

Güneşin Kızları Kıyafetleri, Güneşin Kızları 16 Temmuz 5. Bölüm Dizi Sponsorları Ve Güneş, Selin, Nazlı, Sevilay, Haluk Ve Ali Kıyafetleri Markaları Ile Takı Ve Gözlük Modelleri Markası Da Sizler Için Açıklanıyor.
Güneşin Kızları 5. bölümde heyecan dorukta. Dizi kıyafetleri ile her hafta beğeni toplayan Güneşin Kızları dizisi yeni bölüm kıyafetleri ve markaları bu hafta da sizlerle buluşuyor. Güneşin Kızları kıyafetleri ve dizi sponsorlarımerak edenler için hem galerimizde hem de Güneşin Kızları sayfasında yer almaktadır.
Güneş (Evrim Alasya)çiçek desenli sarı elbisesi ile bu hafta göz kamaştırıyor. Eve kanlar içinde gelen Haluk’dan bunun hesabını sorduğu sahnede Güneş’in üzerindeki beyaz kolsuz gömlek ve kırmızı pantolon kombini de çok şık. Güneş sadece elbise modelleri ile değil, aynı zamanda takı modelleri ile de göz kamaştırıyor. Güneş’in inci küpe ve kolye takımı, metal bilezik ve yüzüğü de dikkat çekiyor.
Evrim Alasya (Güneş) kısa kol göğüs pencereli sarı desenli elbise modeli
Evrim Alasya (Güneş) kısa kol göğüs pencereli sarı desenli elbise modeli
Nazlı mavi beyaz kareli gömlek kombini ile bu hafta şıklığından ödün vermiyor. Selin ise her zaman olduğu gibi o şık tarzından vazgeçmiyor. Güneş’in küçük kızı Peri desenli bluz, sarı gömlek ve sarı şort ile pembe şort kombinleri içinde yaşıtlarına yeni sezon trendleri hakkında fikir sunuyor.
Savaş siyah t-shirt ve siyah pantolon takımlarından vazgeçmiyor. Aynı zamanda Savaş’ın deri montları da beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin diğer yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği Ali karakteri de gömlek, t-shirt, pantolon ve kapri kombinleri ile beğeni kazanıyor.
Güneşin Kızları dizisi Ali’nin annesi Sevilay takım ve elbise modelleri, Savaş’ın annesi Rana ise bluz, gömlek ve pantolon kombinleri ile şıklığını konuşturan diğer isimler. Haluk gömlek, ceket ve pantolon kombinleri de birçok kişiden tam not alan dizi kıyafetleri arasında.
Melisa’ya Ne Oldu?
Heyecanlı bir bölümün bizi beklediği Güneşin Kızları 5. bölümde Savaş, Melisa’nın kendisi için yazdığı mektubu Nazlı’ya okutur. Nazlı mektupta bir mesaj saklandığının farkına varır. Gizemin peşini bırakmak istemeyen Nazlı ve savaş, Can’ın da yardımıyla Haluk’un bilgisayarını gizlice incelerler. Haluk’un bilgisayarına sızan üçlü bir sürprizle karşılaşacaktır.
Sevilay’a Kim Saldırdı?
Annesi Sevilay’ın saldırıya uğradığını öğrenen Ali, bunu babası Haluk’un yaptığından çok emindir. Güneş’de Haluk’tan şüphe duyar. Selin Ali’yi yalnız bırakmaz, ancak Ali Selin’den sürekli kaçmaktadır. Fakat bu kaçış uzun sürmeyecek, Ali hislerine yakında yenik düşecek.

Güneşin Kızları 5. Bölüm 16 Temmuz Kıyafetleri Markaları

Hande Erçel (Selin) mavi renkli saç örgüsü modeli
Hande Erçel (Selin) kolsuz belden kemerli sarı şifon yelek modeli
Evrim Alasya (Güneş) etek bluz takımı markası: “Fever”
Süreyya Güzel (İnci) kırmızı elbise markası: “Evos Store”
Fund aİlhan (Sevilay) pembe takımı markası: “Emilys Butik” çanta markası: “Blackribbon”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları