14 Temmuz 2015 Salı

Adı Mutluluk Dizisi 4. Bölüm Kıyafetleri

Adı Mutluluk Dizisi 4. Bölüm Kıyafetleri


Başrollerinde Kaan Yıldırım/Batu ve Ezgi Eyüpoğlu/Kumsal’nun paylaştığı Adı Mutluluk dizisinde Eren ile Batu arasında kalan Kumsal ne yapacak? Adı Mutluluk 4. bölüm izleyenleri ile Fox ekranlarında izleyici ile buluşurken Adı Mutluluk dizi kıyafetleri ise galerimizde sizlerle buluşuyor.

Adı Mutluluk 4.bölüm Kumsal kıyafetleri arasında turuncu bluz ve bluzu kombinlediği mini desenli şort çok beğenilecek. Kumsal mini süet etek ile siyah gömleği kombinleyerek çok şık görünüyor. Süet eteğini topuklu süet ayakkabılarla ve püsküllü çanta ile kombinleyen Kumsal beğenileri toplayacak.

Adı Mutluluk 4. bölüm kıyafetleri arasında Goncagül siyah bluz modelleri ve şık kolyeleri ile dikkat çekiyor. Goncagül siyah bluz,tişört ve elbiseleri ile şık görünüyor.

Adı Mutluluk Sera kıyafetleri ise farklı ve şık tarzı ile genç hanımların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Sera beyaz omzu açık beyaz bluzu ve kırmızı bandanası ile şık ve zarif görünüyor.

Adı Mutluluk kıyafetleri arasında yer alan Batu kıyafetleri ve Eren kıyafetleri ise genç beylerin beğenisini kazanıyor.Adı Mutluluk 4. bölüm kıyafetleri tüm detayları ile birlikte galerimizde sizleri bekliyor.

Adı Mutluluk 14 Temmuz Kıyafetleri:



Kumsal turuncu askılı bluz Mango

Kumsal süet mini etek Batik,kahve ayakkabı , püsküllü çanta Oxxo ve Eren pantolon Network

Kumsal kot pantolon Polo

Sera mavi elbise Nocturne ve kolyesi Jolie Pierre Atelier

Dolunay siyah tulum Emilys Butik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları