8 Temmuz 2015 Çarşamba

Güneşin Kızları 4. Bölüm Kıyafetleri

Güneşin Kızları 4. Bölüm Kıyafetleri



Güneşin Kızları 4. Bölüm 9 Temmuz Dizi Kıyafetleri, Güneş, Selin, Nazlı, Ali Ve Tuğçe Kıyafetleri Markaları Güneşin Kızları Kıyafetleri Sponsorları Her Hafta Yeni Bölüm Kıyafet Sponsorları Markaları Sizler Için Sayfamızda Açıklanıyor.

Kanal D’nin Perşembe akşamları reytinglerde 1’inci olan dizisi Güneşin Kızları 4. bölüm dizi kıyafetleri, Güneşin Kızları yeni bölüm kıyafetleri ve Güneşin Kızları dizi sponsorları kıyafet markaları ile de dizi magazin dünyasında gündemden düşmüyor.Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel), Nazlı (Burcu Özberk), Güneş (Evrim Alasya), Ali (Tolga Sarıtaş) ve Tuğçe kıyafetleri markaları 9 Temmuz akşamı yayınlanacak 4. bölüm ardından burada sizlerle paylaşılacak.

Güneşin Kızları Kıyafetleri

Her hafta dizi kıyafetleri ile olay yaratan ve birbirinden şık tasarımları üzerinde taşıyan kahramanlarımız, aynı zamanda küpe, kolye ve yüzük gibi takı modelleri ile de fenomen oluyor. Güneşin Kızları son bölüm kıyafetleri arasında Güneş’in yeşil elbisesi dikkatlerden kaçmıyor. Güneş yeşil tül detaylı elbise üzerine tercih ettiği taşlı küpe modeli ile de beğeni topluyor.

Ali her zaman olduğu gibi t-shirt modelleri ile erkek giyim kesimin dikkatini çekiyor ve beğeni topluyor. Bu hafta da yakası çizgili beyaz t-shirtü ile göze çarpıyor. Ali’nin mavi gömleği de çok sevilecek. Ali gömlekleri ve t-shirt modelleri markasına da galerimizde yer verdik.

Savaş (Berk Atan) deri montları ile her hafta beğeni kazanan bir diğer isim oluyor. Savaş’ın eskitme tarzı deri ceketi, t-shir tve pantolon kombini yine çok sevilecek. Savaş’ın annesi Rana (Meltem Gülenç) giydiği çizgili havuz yaka gömlek tarzı bluz modeli ve siyah pantolon kombini içinde çok şık.

Emre’nin eski kız arkadaşı ve Ali’nin yakın arkadaşlarından biri olan Tuğçe (İrem Helvacıoğlu) sarı bikinisi, beyaz şortu ve desenli pareo modeli içinde şıklığından ödün vermiyor. Tuğçe’nin kırmızı gözlükleri de dikkatlerden kaçmıyor.

Selin askılı desenli mini elbisesi, Nazlı beyaz tshirt ve kot pantolon kombini, Haluk (Emre Kınay) takım modelleri ile 4. bölüm 9 Temmuz kıyafetleri arasında göze çarpan bir diğer isimler oluyor.



Evrim Alasya (Güneş) kolsuz dantel ve tül detaylı yeşil elbise modeli
Emre Kınay (Haluk) lacivet yelek, ceket ve pantolon takımı
Burcu Özberk (Nazlı) beyaz kısa kol sade tshirt ve mavi açık kot pantolon modeli
Burcu Özberk (Nazlı) kamuflaj desenli uzun kol gömlek modeli
Meltem Gülenç (Rana) boyuna çizgili yakalı gömlek ve siyah pantolon kombini
Berk Atan (Savaş) eskitme tarzı 3. bölüm deri mont modeli markası: “Desa”
Hande Erçel (Selin) askılı desenli mini dar elbise modeli
rem Helvacıoğlu (Tuğçe) sarı desenli pareo modeli ve sarı bikini beyaz şort kombini
Güneşin Kızları son bölüm dizi kıyafetleri ve dizi sponsorları
Tolga Sarıtaş (Ali) beyaz tshirt markası: “Fred Perry”
Tolga Sarıtaş (Ali) mavi gömleği ve beyaz pantolon 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları