5 Temmuz 2015 Pazar

Ütopya Yeni Eleme Sistemi Nasıl Olacak, Ütopya Yeni Sistem

Ütopya Yeni Eleme Sistemi 

Tv8 ekranlarında büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Ütopya yarışmasında yeni bir döneme geçildi. Ütopya eleme sistemi değişti. Gelen yeni sistem nasıl olacak ? Ütopya yeni eleme sistemi nasıl olacak ? gibi sorular yarışmayı dikkatle takip eden seyirciler tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Daha önce yarışmacıların kendi aralarında yapılan oylama ile belirlenen adaylar halk oylamasına kalıyor ve en az oyu alan kişi yarışmadan eleniyordu.Ütopya yeni eleme sistemi ile gelen yenilikler yarışmacıların stratejilerini değiştirdi ve tamamen Ütopya'ya etkiledi. Yarışmacılar yeni sisteme alışabilecekler mi göreceğiz.

Elenen yarışmacıların geldiği Ütopya son zamanlarda bu konuları tartışırken ve geri dönen yarışmacıların stratejileri konuşulurken beklenmedik bir anda eleme sistemi değişti. Böylece Ütopya'da ki grupların karşı taraftan birilerini eleme şeklide mecburen değişecektir. Yarışmacılar potaya isim sokamayacaklar. Tamamen gazete satışlarına göre şekillenecek olan Ütopya elemelerinin nasıl geri dönüşler alacağını birlikte göreceğiz.

Ütopya Yeni Eleme Sistemi Nasıl Olacak ?

Ütopya'ya gelen zarf ile değişiklik yapılan eleme sistemi haber verildi. Tüm Ütopya yarışmacıları yeni sistem hakkında kendi aralarında değerlendirmeler yaptılar. Yeni belirlenen eleme sistemine göre artık tüm Ütopya yarışmacıları bireysel gazetelerini çıkaracaklar ve yarışmacılardan gazetesi en çok satan isimler dokunulmazlık hakkı kazanacak. Gazeteler dijital ortamda satılacak olup bu satışların neticesinde her hafta toplam yarışmacı sayısının 1/3'ü dokunulmazlık kazanacak ve oylamada ismi yazılamayacaktır.

Kalan isimlerden aranızda yapacağınız oylamada her hafta 2 aday belirlemeniz gerekmektedir ve 2 hafta sonunda bu 4 aday arasından internet üzerinden yapılan oylamada en az oy alan isim Ütopya'ya veda edecektir. Bu yeni sistem ile artık Ütopya yarışmacıları kendi sonlarını kendileri yazacaklar. Yarışmacıların destekçilerinin bazıları bu durumu tepki gösterdiler çünkü gazeteler 10 veya 15 TL fiyat ile satılıyor. Bu fiyatı çok bulan Ütopya destekçileri tepkilerini dile getirdiler. Bu yeni eleme sistemi Gazete üzerinden olacağı için belli artık gazete fiyatları o kadar pahalı olmayabilir.


utopya,ütopya yeni eleme sistemi,ütopya elemesi değişti mi, ütopya elemesi nasıl olacak,ütopya yeni eleme sistemi nasıl,ütopya eleme sistemi değişti,ütopyada elemeler nasıl olacak,ütopyada sistem değiştimi,ütopya yeni eleme şekli,ütopya elemesi değişti mi,ütopya elemeler artık nasıl olacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları