6 Temmuz 2015 Pazartesi

Arda Turan'ın Bonservisi Ne Kadar ? Barcelona Arda'ya Kaç Para Ödedi ?



Barcelona'da seçim öncesi görevde olan yönetim komitesi, Arda Turan'ı 34+7 milyon euroya transfer etti. Yeni yönetim, seçilmesinin ardından 2 gün içinde Arda konusunda son kararı verecek.
Barcelona'nın seçim öncesi geçici yönetim komitesi bugün toplanarak, Arda Turan transferi konusunda kesin kararını verdi ve Milli yıldızımızla imza kararı aldı.

Luis Enrique'nin talebi üzerine gerçekleşen bu transferde, kulüp kurallarına bağlı hareket eden Barcelona, Atletico Madrid'e 34 milyon euro net ve çeşitli bonuslarla 7 milyon euro daha ödeme üzerine anlaştı. Ancak, seçim sonrası gelecek yönetime Arda Turan transferinden vazgeçme hakkı verildi.

Buna göre, Barcelona'da 18 Temmuz'da  başına gelecek yönetimin Arda konusunda karar vermesi için 2 günü olacak. Şayet bu 2 gün içerisinde Arda'nın transferinden vazgeçilirse Barcelona ödeyeceği 3.4 milyon eurodan vazgeçerek, Atletico'dan 34 yerine 30.6 milyon euroyu geri alacak.

Arda Turan transferinde böylece ikinci bir kritik tarih olarak 20 Temmuz oldu.



Arda turanın bonservis ücreti, arda turan barcelonaya kaç paraya transfer oldu, arda turanın bonservisi ne kadar, arda turan barcelonaya kaça gitti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları