11 Temmuz 2015 Cumartesi

2015-2016 Gelinlik Ayakkabısı Modelleri

Gelinlik ayakkabısı modellerinde gelenekselleşmiş modellere alışkın olsak da son yıllarda farklı stillerde karşımıza çıkıyor. Gelinlik stillerindeki farklılıklara göre gelin ayakkabısı seçiminde de aslında oldukça özgürsünüz. 2015-2016 da gelinlik ayakkabısı trendlerinde ise daha özgür stiller karşımıza çıkıyor.

Gelinlik Ayakkabısı Modelleri 2015-2016

Gelinlik ayakkabısı modellerini incelediğimizde artık gelin adaylarını daha rahat ettirmek, bu rahatlığı sağlarken de şıklıklarından ödün verdirmeyen modeller karşımıza çıkıyor. son yılın gelin ayakkabısı tasarımlarında en çok gördüğümüz trend ise pudra ya da nude tonlardaki gelinlik ayakkabıları!
Gelinlik ayakkabısı modelleri
Gelinlik ayakkabısı modelleri
Gelinlik ayakkabısı seçerken gelin ayakkabısı modellerinden size yakın olan tüm modelleri denemelisiniz. 2015-2016 gelin ayakkabısı modellerinde artık tek gelin ayakkabısı almak yok! Gelinin düğün günü geçireceği zamanları düşünerek fotoğraf çekimi sırasında he rahatlığı hem de fotoğrafta gelin ayakkabısı aksesuarı olarak farklı karelerin çekimi için farklı modeller satın alarak konseptinize uygun çekimler gerçekleştirebilirsiniz.
gelinlik_ayakkabi_modelleri
Fotoğraf çekiminde mutlaka rahat modelleri tercih etmelisiniz. Düğün fotoğraf çekimi daha çok düğün ya da nikahtan önce yapıldığı için erken saatlerde yorulmamanız gerekir. İşte böyle zamanlar için dolgu topuk gelin ayakkabıları ya da spor tarzda gelin ayakkabıları tercih edebilirsiniz. son yıllarda yine gördüğümüz gelin ayakkabısı trendi ise özel tasarım gelin ayakkabıları!
ozel_tasarim_gelin_ayakkabisi_converse
Gelin ayakkabısı seçerken modelinde dikkat etmeniz gereken bir diğer noktada gelinliğiniz ile uyumu. Eğer gelinlik modeliniz çok uzun değilse ve ayakkabınız yürüyüp dans ederken gözükmüyorsa biraz daha rahatsınız ama eğer gözüküyorsa gelinliğinizi tamamlayan bir model olmalı. Bunun için gelinliğinizi aldıktan sonra ayakkabı seçmenizi öneriyoruz.
Gelin ayakkabısı seçerken
Gelin ayakkabısı seçerken
Yine düğününüz yapılacağı tarihin, düğün mekanınızın ayakkabı seçiminde etkisi büyük. Eğer kır düğünü ise çimlerin üzerinde ince topuk gelin ayakkabısı ile gezmeniz gerçekten zor. Kır düğünleri için dolgu topuk ayakkabı modelleri gece boyunca çok daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır.
Gelin ayakkabısı seçerken ince çorapla giyebileceğiniz modeller sizi uzun süre rahat ettirmeyi sağlar. Eğer hayalinizdeki modelde ayakkabı burnu kapalıysa mutlaka ince çorapla giyip denemenizi öneririz.
Unutmayın ayaklarınız rahat olmadığında içten bir gülümseme zor olabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları