6 Temmuz 2015 Pazartesi

Tatlı Küçük Yalancılar 1. Bölüm Özeti Resimleri

Tatlı Küçük Yalancılar'ın 1. bölüm özeti oku 6 Temmuz 2015 Pazartesi Star TV. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin yeni bölüm özeti oku. Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler olacak? Tatlı Küçük Yalancılar son bölümünde ne oldu?
Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.
Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.
Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz









Tatlı Küçük Yalancılar Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Çekim Yeri Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Hangi Gün Oynuyor? Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Jenerik Müziği Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı? Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Ne Zaman Başlayacak Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Saat Kaçta Başlayacak Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Saat Kaçta Oynuyor Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Şarkısı Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Tekrarı Hangi GünTatlı Küçük Yalancılar Dizisi Videosu ve Fragmanı Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları