5 Temmuz 2015 Pazar

Yaz'ın Öyküsü Umut (Vildan Atasever) Kimdir, Yaşı Fotoğrafları

Yaz'ın Öyküsü Umut (Vildan Atasever) Kimdir, Yaşı Fotoğrafları

Vildan Atasever kimdir? Yazın Öyküsü dizisinde canlandırdığı Yaz karakteri ile sosyal medyayı sallayan Umut karakteri Yaz'dan kaç yaş büyük. Gerçekte 18 yaşında olan Yaz ve Vildan Atasever'in yaşını öğrenince şok olacaksınız.

Vildan Atasever kimdir? Yazın Öyküsü dizisinde canlandırdığı Yaz karakteri ile sosyal medyayı sallayan Umut karakteri Yaz'dan kaç yaş büyük. Gerçekte 18 yaşında olan Yaz ve Vildan Atasever'in yaşını öğrenince şok olacaksınız. Yayın hayatına 6 Temmuz 2015 Pazartesi günü başlayacak olan Yazın Öyküsü, bu yaz reyting rekorları kırmak için hazırlanıyor. Vildan Atasever'in usta oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çektiği Umut karakteri kimdir? 36 yaşında, başarılı, çalışkan, kuralcı, erkeklere karşı güçlü duruşu ve yaptığı televizyon programıyla özellikle kadınlar tarafından çok sevilen, erkeklerin de bir o kadar mesafeli yaklaştığı dişi, güzel bir kadın. Küçük yaşta fakir bir mahallede annesi Saniye ve kız kardeşi Armağan ile yaşarken, çalışkanlığıyla burslu olarak kazandığı üniversitede aşık olduğu; okulun popüler, zengin çocuğu Mert ile daha 18 yaşındayken bir gece birlikte olması sonucunda neredeyse tüm hayatını etkileyecek olaylar zinciri gelişmiştir.

VİLDAN ATASEVER KİMDİR? 

Türvak Sinema Tv okulunda Yapım Yönetim ve Oyunculuk Bölümü'nü bitiren Vildan Atasever, bu alandaki kariyerine 2003 yılında Kutluğ Ataman'ın yönettiği "İki Genç Kız" filmi ile başlamıştır.. İlk filmi ile Altın Portakal kazanan Atasever, 2006 yılında Auteur yönetmen Zeki Demirkubuz'un "Kader" adlı kült filmi ile Türk Sineması'nda önemli bir yer edinmiştir. Bir çok önemli yönetmenle farklı projelerde oyunculuk kariyerine devam eden Atasever, son olarak Erden Kral'ın "Gece" filmi ile de Sadri Alışık Ödülü'ne layık görülmüştür..

Yaz'ın Öyküsü Umut - Vildan Atasever Fotoğrafları











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları