5 Temmuz 2015 Pazar

Yaz’ın Öyküsü 1. Bölüm Kıyafetleri

Yaz’ın Öyküsü 1. Bölüm Kıyafetleri

Yaz’ın Öyküsü dizisi 5 Temmuz Pazar akşamı izleyicisi ile buluşurken dizi modası severler için Yaz’ın Öyküsü kıyafetleri de sizlerle yazılarımızda buluşmaya devam ediyor. Yaz’ın Öyküsü dizi kıyafetleri Vildan Atasever (Umut) kıyafetleri, Tansel Öngel (Mert) kıyafetleri, Ece Çeşmioğlu (Yaz) kıyafetleri ve Çağdaş Onur Öztürk (Tunç) kıyafetleri ile özellikle dikkat çekerken ,Mert’in annesi Nevra kıyafetleri de Yaz’ın Öyküsü dizi kıyafetleri arasında beğenilecek olan kıyafetler arasında yer alıyor.

Yaz’ın Öyküsü 1. bölüm Umut kıyafetleri arasında Umut çizgili bluz modeli özellikle sezonun trendleri yansıttığından dikkat çekiyor. Ayrıca Umut programda giydiği elbiseler ile de beğenileri topluyor. Umut siyah elbise modeli çok beğenilirken taktığı, küpe,kolye, yüzük ve bilekliklerde beğenilen dizi kıyafetleri arasında yer alıyor.

Yaz’ın Öyküsü dizi kıyafetleri arasında Yaz kıyafetleri genç kızlardan tam not alıyor. Genç kız kıyafetleri arasında yer alacak olan Yaz kıyafetleri sizleri yazımızda bekliyorlar.Yaz tişört, şot, pantolon ve etek kombinleri ile sizlerde stilinize bir dokunuş yapabilirsiniz.

Yaz’ın Öyküsü kıyafetleri arasında Tunç ceket ve pantolon kombinleri kadar takım elbise modelleri ile de beğenilecek olan erkek dizi kıyafetleri arasında yer alıyor. Tunç’un kıyafetleri arasında özellikle koyu mavi ceket ve çok mavi gömlek kombini çok beğenilecek.

Yaz’ın Öyküsü dizi kıyafetleri elbise, gömlek, bluz, pantolon, şort, tişört ve takıları ile her hafta yazılarımızda sileri bekliyor olacaklar. Sizlerde Yaz’ın Öyküsü 1 bölüm kıyafetleri ve markaları neler diye merak ediyorsanız galerimizi gezin ve detayları öğrenin.


Yaz’ın Öyküsü 5 Temmuz Kıyafetleri:

Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Umut siyah gömlek ve pantolon


Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Umut siyah elbise Modagram

Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Yaz bordo bluz ve sarı pantolon


Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Tunç mavi ceket Lufian

Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Yaz desenli gömlek

Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Umut küpe D’arc Exclusive

Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Umut bluz ForeverGizia ve Pantolon Mudocity

Yazın Öyküsü 1. bölüm kıyafetleri Tunç takım elbise Ramsey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları