20 Temmuz 2015 Pazartesi

Baba Candır Dizisi Trt1, Baba Candır Dizi Oyuncuları ve Konusu

Bu yaz ekranlarda başlayan yeni dizilere bir yenisi daha Trt1 ekranlarında ekleniyor. 2015 yaz sezonunda bir çok dizi yayın hayatına başladı. Baba Candır dizisi çok yakında Trt1 ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Hangi dizi daha çok izlenecek hangi diziler yayından kaldırılacak veya erken final yapacak önümüzde ki günlerde belli olacak.

Güney Kore dizisi olan “What Happens to My Family’ dizisinden uyarlanan “Baba Candır” dizisi Türkiye'de ne kadar izlenecek merakla bekleniyor. Güney Kore'de oldukça fazla izlenen dizi reyting rekorları kırmıştı. Dizinin yapımcılığını MF Yapım yapacak ve senaryosunu Türkiye'ye uyarlayan isim ise Tayfun Güneyer olacak. Ünlü ve başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Baba Candır dizisinde Haluk karakterini canlandırarak rol alacak. Baba Candır dizisinin oyuncu kadrosunu Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak ve Selda Özbek paylaşıyor.


Baba Candır Dizisi Konusu
Salih eski bir taş fırın ustasıdır emekli olduktan ve eşini kaybettikten sonra çocuklarına hem annelik hem babalık yapma görevini üstlenmektedir. 3 çocuğunun bütün ihtiyaçları ile karşı karşıya kalan Salih türlü olayların üstesinden gelmeye çalışır. 2 oğlu ve 1 kızı olan Salih için çocukları doğumgünü pastası hazırlar ve doğum gününü kutlamak ister bir anda çalan kapıya baba Salih bakar ve karşısında gelinlikli bir kız görür. Kim olduğunu sorduğunda ise '' ben sizin gelininizim'' cevabını alınca şok geçirir. Bir aile dizisi olan Baba Candır dizisinde küçük ve mutlu bir ailenin başından geçen komik ve eğlenceli olaylar anlatılıyor.

Baba Candır Dizisi Oyuncu Kadrosu
Çok yakında Trt1 ekranlarında bir aile dizisi olarak yayına girecek olan Baba Candır dizisi hem konusu hemde oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Settar Tanrıöğen ve Uraz Kaygılaroğlu dizinin en çok dikkat çeken ve bilinen oyuncuları arasında yer alıyor. Yedi Güzel Adam dizisinden sonra ilk proje olarak Baba Candır dizisinde göreceğimiz Uraz Kaygılaroğlu sevenlerinin karşısına çıkıyor. İlk olarak çıkan haberlere göre dizide eşini kaybeden 3 çocuklu baba Salih rolünü Mehmet Ali Erbil'in canlandıracağı öğrenilmişti fakat bu rol daha sonra Settar Tanrıöğen'e verilmiş. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise şöyle ;

Settar Tanrıöğen                 Uraz Kaygılaroğlu
Tülay Bursa                         Berna Koraltürk
Özgün Karaman                  Selda Özbek
Melis Tüzüngüç                   Mehmet Ulay
Tolga Pancaroğlu                Dila Bayrak

Yakında başlayacak olan dizi büyük ilgi göreceğe ve bu yazın iddialı dizilerinin arasına gireceği tahmin ediliyor. Oyuncu kadrosu olarak da güçlü bir ekibe sahip olan dizinin konusu da her yaş grubundan izleyiciye hitap eden bir konu olduğu için uzun süre izlenebilirliği olacağı öngörülüyor. Bir Güney Kore dizisinden uyarlama olan Baba Candır Trt1 ekranlarında sizlerle buluşacak.




dizi,baba candır dizisi,baba candır dizi oyuncuları,trt1 baba candır dizisi konusu,uraz kaygılaroğlu yeni dizisinin adı ne,baba candır ne zaman başlıyor,trt1 yeni dizisi,uraz kaygılaroğlu hangi dizide oynayacak,settar tanrıöğen yeni dizisi,baba candır dizisi oyuncu kadrosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları