4 Temmuz 2015 Cumartesi

İnadına Aşk Defne Barutçu (Açelya Topaloğlu Kimdir) Yaşı Boyu Biyografi


Son yılların en başarılı dizi kanalları arasında kesinlikle ilk sıralarda yer alan fox tv bakalım Açıkçası yayınlanan tanıtım fragmanlarından anladığımız kadarıyla güzel bir dizi izleyeceğiz.

İnadına Aşk Defne Kimdir? 

Defne, çok zeki, çok inatçı ve çok geveze bir laz kızıdır. Her durumda haklıdır ve çenesiyle insanları bezdirip istediğini elde etmek konusunda bir dünya markasıdır. Bu konuda o kadar yeteneklidir ki, kainatın en maço ailesi olan Barutçuları ikna edip İstanbul'da okumayı, bölümünü birincilikle bitirerek bilgisayar mühendisi olmayı ve hayallerinin şirketi Arass Teknoloji'de işe kabul edilmeyi başarmıştır. Bu büyük başarı hikayesinden sonra artık sıra aşktadır ve Defne birbirinden maço üç abiyle büyüdüğü için haklı olarak aşık olacağı erkeğin son derece açık görüşlü ve romantik bir adam olmasını beklemektedir. Ancak Arass Teknoloji'nin güçlü patronu Yalın Aras'la karşılaşmak, Defne'nin hayatında ilk defa çaresiz kalmasına yol açar. Çünkü bu plaza görünüşlü modifiye kalas, Defne'nin hayatında gördüğü en anlayışsız, en kütük, en yola gelmez adamdır! Ama Defne'nin lügatında başarısızlık diye bir sözcük yoktur ve bu laz kızı söz konusu teknokütükten anlayışlı, romantik, modern ve körkütük aşık bir koca yontmadan durmayacaktır


Fox ekranlarının yeni dizisi nihayet dizi severlerle buluşuyor. Dizide rol alan birbirinden öenmli isimler yer almakta. Şimdi takipçilerimize paylaşmak istiyoruz. Özellikle genç kuşak izleyicilerin yakından takip edeceği bir dizi olacak gibi gözüküyor.
İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları
Açelya Topaloğlu (Defne Barutçu)
Can Yaman (Yalın Aras)
Nilay Duru (Yeşim Aras)
Eren Vurdem (Çınar Barutçu)
Cevahir Turan (Ezgi Aksoy)
Cem Belevi (Deniz Aras)
Yeşim Dalgıçer (Leyla Aksoy)
Taner Rumeli (Toprak Barutçu)
Tibet Dursun (İdris Doruk Barutçu)
Bilge Şen (Pembe Barutçu)
Selim Gürata (Süreyya Aras)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları