7 Temmuz 2015 Salı

Adı Mutluluk 3. Bölüm Kıyafetleri

Adı Mutluluk 3. Bölüm Kıyafetleri

Adı Mutluluk Yeni Bölüm Kıyafetleri, Adı Mutluluk 3. Bölüm 7 Temmuz Dizi Sponsorları Yanı Sıra Kumsal, Batu, Goncagül, Sera, Dolunay Ve Eren Kıyafetleri Markaları Sizler Için Açıklanıyor.
Adı Mutluluk dizisi 3. bölüm kıyafetleri arasında Kumsal (Ezgi Eyüboğlu) yine güzelliği ile göz kamaştırıyor. Ünlülerin kıyafetleri dizi modasında çok ses getirir oldu. Adı Mutluluk kıyafetleriarasında Batu, Goncagül, Dolunay ve Sera kıyafetleri de beğeni kazanmaya ve markaları merak edilmeye başlandı. Adı Mutluluk 3. bölüm 7 Temmuz akşamı Fox TV ekranlarında yine izleyicisi ile buluşuyor.
Kumsal gibi Sera (Aslı Bekiroğlu) kıyafetleri de çok seviliyor. Sera bu hafta giydiği şifon askılı bluz ve pantolon kombini ile göz kamaştırıyor. Sera’nın pembe bluzu ve desenli cıvıl cıvıl renkli pantolonu yeni sezonda yazlık kıyafetler arasında tercih edilecek dizi kıyafetlerinden biri olacak.Adı Mutluluk kıyafetleri dizi sponsorları hakkında da sizleri elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kumsal benekli/puantiyeli mavi gömlek ve uzun beyaz etek kombini ile geçen hafta da olduğu gibi bu hafta da göz kamaştırıyor. Kumsal’ın giydiği gömlek modelleri arasında dikkat çeken bir diğer parça da, kolsuz desenli gömleği oldu. Ezgi Eyüboğlu kıyafetleri yeni bölümde de birçok kişinin beğenisini kazanmaya devam edecek.
Goncagül (Zeynep Bastık) zincir kolyesi ve deri kolye modelleri ile Adı Mutluluk takıları arasında dikkat çeken bir isim oluyor. Goncagül elbise ve etek modelleri, pantolon ve şort modelleri ile de son zamanların fenomenlerinden biri olacak.  Dolunay (Dilara Aksuyek)  kot ceket bluz ve pantolon kombini ile şıklık içinde.
Batu gömlek modelleri ile, Eren t-shirt modelleri ile erkek giyim şıklığında öne çıkanlar arasında. Batu kot gömlek ve gri gömlek, Eren açık mavi yakalı t-shirt ve beyaz kot pantolon kombini yanı sıra ayakkabı modelleri ile de birçok bayan ve erkeğin beğenisini toplayacak.

Adı Mutluluk 7 Temmuz 3. Bölüm Kıyafetleri

Kaan Yıldırım (Batu) denim gömlek modeli
Dilara Aksuyek (Dolunay) denim ceket modeli

Ceyhun Mengiroğlu (Eren) mavi yakalı kısa kol tshirt ve kot pantolon kombini

Zeynep Bastık (Goncagül) siyah zincir ve deri kolye modeli
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) uzun kollu beyaz puantiyeli mavi gömlek modeli
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) kolsuz desenli gömlek modeli
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) önü beyaz dantel detaylı lacivert kolsuz bluz ve beyaz mini denim şort kombini
Aslı Bekiroğlu (Sera) askılı şifon bluz ve renkli pantolon kombini


adı mutluluk dizisi 3.bölüm kıyafetleri ve markası, adı mutluluk dizisi 3.bölüm kıyafet sponsorları, adım mutluluk dizisi son bölüm kumsalın kıyafetleri, adı mutluluk dizisi son bölüm dolunayın kıyafetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları