20 Temmuz 2015 Pazartesi

Şehrin Melekleri Dizisi Fırat Kimdir, Survivor Yiğit Dizide Oynuyor


2015 yılının sezonluk dizilerine yeni bir dizi daha ekleniyor. Birbiri ardına başlayan yaz sezonu dizileri ekranlarda yerini alırken yeni başlayacak olan Şehrin Melekleri dizisi Fox Tv'de seyirciye sunulacak. Dizinin nasıl olacağı ve konusunda nelerin işleneceği henüz bilinmiyor. Şehrin Melekleri tanıtım videosu ile az da olsa bir fikir elde ediliyor. Tanıtıma göre ilk başlarda romantik yada aşk izisi gibi görünse de ilerleyen dakikalarda aslında dizinin hiçte öyle olmadığı anlaşılıyor.

Dizide dikkat çeken oyuncular arasında ilk göze çarpan isim Survivor yarışmasında yarışan Yiğit Dikmen oluyor. Şehrin Melekleri dizisinde Fırat karakterini canlandıran Yiğit ilk oyunculuk deneyimi ile ekranlarda yerini alıyor. Çok yakında Fox ekranlarında  başlayacak olan dizinin hem oyuncu kadrosu hemde konusu büyük dikkat çekeceğe benziyor. Bu yaz sezonunda romantik komedi ve aşk dizileri çekilirken bu dizi polisiye dizi olarak bu yaz ekranlara gelecek.


Şehrin Melekleri Dizisi Oyuncuları
Fox Tv Şehrin Melekleri dizisi genç bir oyuncu kadrosunun ağırlığından oluşuyor. Başarılı isimlerinde yer aldığı dizi çok yakında başlıyor. Dikkatleri çeken genç yetenekler olurken dizinin akıbeti yakın zamanda belli olacak. Survivor yarışmacılarından Yiğit Dikmen bu dizinin oyuncuları arasında yer almaktadır. Dizinin baş rollerinde Yiğit Dikmen, Ümit Kantarcılar, Cenk Ertan, Nilay Cafer gibi isimlerin bulunuyor. Oyuncular arasında yer alan güzel oyunculara yakışıklı yeni yetenekler eşlik ediyor. Fox Şehrin Melekleri dizisi oyuncuları ise şöyle ;

Buse Varol - Aslıhan Aydın
Ünal Silver - Bedirhan Kurtoğlu
Arda Hacıoğlu - Mirza Selimoğlu
Ümit Kantarcılar - Gürkan Akad
Tuğçe Karabacak - Leyla Kurtoğlu
Volkan Akçaalan - Ertan Höyükçü
Yiğit Dikmen - Fırat Ünver
Nilay Cafer - İdil Gündoğan

Yiğit Dikmen Kimdir
Bir dönem Survivor yarışmasına katılan Yiğit Dikmen 1987 İstanbul doğumludur Crossfit Antranörü olarak çalışmaktadır. Şu sıralar rol alacağı Şehrin Melekleri adlı dizide Fırat karakteri ile ekranlarda oyuncu olarak yer alacaktır. Survivor yarışmasında gösterdiği başarı sonrasında adından söz ettirmeyi başaran Yiğit Dikmen şimdi ise sevenlerinin karşısına oyunculuk ile çıkıyor. Şehrin Melekleri dizisi Fırat rolü ile ilk kez oyunculuk yapacak ve dizi oyuncusu olmaya aday olacak.

Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 1987
Boyu: 185 cm
Kilosu: 77 kg
Mesleği: Crossfit Antranörü



dizi,biyografi,survivor yiğit dizi oyuncusu oldu,şehrin melekleri fırat kimdir,fırat survivor yiğit mi, şehrin melekleri dizi oyuncuları, şehrin melekleri fırat kimdir gerçek adı,şehrin melekleri dizisinde rol alan fırat survivor yarışmacısı mı,survivor yiğit dizide mi oynuyor,yiğit dikmen şehrin melekleri dizisinde rol alıyor,yiğit dikmen oyuncu oldu,şehrin melekleri dizisi fırat kimdir kaç yaşında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları