22 Haziran 2015 Pazartesi

Kıvanç Tatlıtuğ Kiminle Evlendi, Başak Dizer Kimdir


Kıvanç Tatlıtuğ Kiminle Evlendi

Sevilen isim ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir aşk yaşadığı söylenilen Başak Dizer ile evlendiği iddia edildi. Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter bu haber ile çalkalandı. Başak Dizer attığı bir Tweet ile adeta ortalığı birbirine kattı. Başak Dizer '' Evlendik '' tweeti bir anda trend topic oldu. Konu hakkında detaylı bilgi ve bir açıklama gelmemişken Kıvanç Tatlıtuğ hayranları merakla evlenip evlenmediği konusunda net bir bilgi arıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanlığı yapan Başak Dizer Aşkı Memnu dizisinden sonra Kıvanç ile tanışmış ve aralarında bir ilişki başlamıştır. İkili arasında ki aşk diziden ilişki ile başlamış ve daha sonra aşk olarak ilerlemiştir. İlişkileri konusunda gelen bu son bilgi gündeme bomba gibi düştü. Başak Dizer'in attığı tweeti gören kullanıcılar kıvanç tatlıtuğ evlendi mi, kıvanç tatlıtuğ kiminle evlendi gibi soruların cevabını aradılar.

Stil danışmanı ile evlendiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ sessizliğini korurken Başak Dizer sosyal paylaşım sitelerini alt üst eden bir tweet attı ve gözler bu ikilinin üzerine çevrildi. Başak dizer Fransez adlı stil danışmanı hakkında detaylı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Başak Dizer Kimdir
Aşk-ı Memnu dizisinde stil danışmanlığı yaparken Kıvanç Tatlıtuğ ile tanışan Başak Dizer 1980 İstanbul doğumludur. Moda eğitimi alan Başak Dizer daha önce bir çok başarılı ismin stil danışmanlığını yapmıştır. Mimar Sinan Üniversitesinde moda eğitimi almıştır dizilerde stil danışmanlığı yapmaktadır.

Başak Dizer ile aşk yaşadığını duyan Kıvanç Tatlıtuğ hayranları ilk olarak bu ilişki hakkında birbirlerine yakışmadıkları yönünde çok fazla yorum ve eleştiri almışlardı. İzmir'de çekilen bir fotoğrafı paylaşan ikili ilk kez yan yana görüntülenmiş ve kimse birbirlerine yakıştırmamıştı.

Yaş : 30
Boy : 1,72
Kilo : 52
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitim : Mimar Sinan Üniversitesi - Moda
Meslek : Stil Danışmanlığı




magazin,kıvanç tatlıtuğ başak dizer,başak dizer kimdir,kıvanç tatlıtuğ kimle evlendi,kıvanç kimle evlendi,kıvanç tatlıtuğ evlendi mi,kıvanç tatlıtuğ kimle evleniyor,kivanc tatlitug kimle evlendi,basak dizer kimdir,başak dizer fotoğraları,başak dizer fotoğrafları,kıvanç tatlıtup karısı,başak dizer kıvanç tatlıtuğ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları