24 Haziran 2015 Çarşamba

2015 Platformlu Topuklu Ayakkabı Modelleri

Kadınlar için topuklu ayakkabı tabiri caizse aşktır. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda bile kadınların ilk tercihi şüphesiz topuklu ayakkabıdan yanadır. 2015 yılında ise platformlu topuklu ayakkabılar yine popüler… Özellikle fuşya, siyah, kırmızı, su yeşili, mor, saks mavisi, dore gibi renklerin ön plana çıkmaktadır. Elbette ki kadinlarinblogu.com ekibi olarak sizlere birkaç tavsiye bulunmak istiyoruz.

Öncelikle daha önce hiç platformlu topuklu ayakkabı almamışsanız veya çok az sayıda topuklu ayakkabınız varsa ve yeni bir ayakkabı alacaksanız renk tercihinizi siyahtan yana kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Siyah tüm kombinlerinizin altına yakışan çok zarif bir renktir. Sizi asil ve zarif göstereceği kadar oldukça trend bir görünümde yansıtmış olacaksınız. Eğer “benim topuklu ayakkabım çok” diyorsanız sizde bu senenin trend renklerinden olan ve asla modası geçmeyecek olan fuşya, kırmızı, su yeşili ve dore rengini tercih edebilirsiniz.

Bizde sizler için 2015 yılında en çok beğenilen ayakkabı modellerini derledik. Sizde galerimize göz atarak yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları