28 Haziran 2015 Pazar

Paramparça Sezon Finali Kıyafetleri

Sezon finali bölümü ile 28 Haziran akşamı aynı saatinde ve aynı kanalında ekranlara gelecek olan Paramparça dizisi 31. bölüm kıyafetleri ve markaları sayfamızda sizlerle buluşuyor. Sezon finali bölümü oldukça heyecanlı geçecek olan dizide, Gülseren, Dilara, Hazal ve Cansu kıyafetleri ne marka, dizi sponsorları nelerdir merak edilen sorulara en doğru şekilde yanıt veriyoruz.
Alina Boz (Hazal) tshirt ve desenli pembe siyah tayt kombini
Alina Boz (Hazal) tshirt ve desenli pembe siyah tayt kombini
Paramparça 31. bölüm sezon finalinde Cansu ve Hazal bahçe merdiveninde tartışırlar. Tartışma esnasında Hazal birden dengesini kaybeden ve merdivenlerden yuvarlanarak aşağı düşer. Başına çok kötü bir darbe alan Hazal, acilen hastaneye kaldırılır. Hazal beyin operasyonu geçirir.
Hazal yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum olur. Hazal, başına gelenlerden Cansu’yu suçlar ve Cansu vicdan azabı içindedir. Cansu’nun öğrendiği büyük gerçek ise, bu azabı daha çok ateşlendirecek alevlendirecektir.
Hazal tekerlekli sandalyeye mahkum olmasına rağmen, şıklığından ödün vermiyor. Hazal’ın t-shirt ve tayt modelleri beğeni kazanıyor. Desenli pembe siyah renkli tayt modeli ve kahverengi tayt kombini beğeni kazanıyor.
Gülseren ise kızı Hazal’ın için yalıya yerleşir. Dilara, kızları için Gülseren ile iş birliği yapmaya çalışsa da, Gülseren’in yalıdaki hayatı Dilara’yı rahatsız etmeye başlar. Cihan ise, Gülseren’den vazgeçmeyeceğini defalarca dile getirir.
Gülseren 31. Bölüm sezon finalinde giydiği mavi elbisesi ve beyaz hırkası, siyah elbisesi ve turuncu hırkası kombinleri ile şıklık içinde. Dilara beyaz yeleği, Cihan takım modelleri de sezon finali bölümünde dikkat çeken dizi kıyafetleri arasında.
Geçen hafta neler oldu, kim ne giydi?
Hazal’ı hastanede ziyarete giden Dilara’nın uzun kollu beyaz bluzu çok şık. Dilara hastanede aynı zamanda yeşil gömlek ve kot pantolon kombini ile de dikkat çekiyor. Dilara kolsuz siyah bluzu da sezon finali bölümünde beğeni kazanacak dizi kıyafetleri arasında. Dilara’nın çizgili şifon bluzu da yazlık kıyafetler arasında trend modellerden biri.
Gülseren bordo elbisesi ve beyaz hırka kombini ile bu hafta şıklığı ile göz dolduran bir diğer isim oluyor. Hastanede Gülseren’in giydiği lacivert bluz ve bej rengi kalem etek kombini de Paramparça dizi kıyafetleri arasında şık kombin modelleri arasında.
Hazal mavi sweatshirt ve siyah bluz pantolon kombini ile karşımıza çıkarken, Cansu turuncu bluzu, beyaz bluzu ve mor şort ile gri ceket kombini içinde beğeni kazanıyor. Ozan her zaman olduğu gibi, spor giyim kombinleri ile dikkat çekiyor.

Paramparça 31. Bölüm (29 Haziran) Kıyafetleri Markası

Leyla Tanlar (Cansu) bez desenli ayakkabıları markası: "İnci Deri"
Leyla Tanlar (Cansu) bez desenli ayakkabıları markası: “İnci Deri”
Leyla Tanlar (Cansu) pembe kısa kollu t-shirt markası: "Mango"
Leyla Tanlar (Cansu) pembe kısa kollu t-shirt markası: “Mango”
Ebru Özkan (Dilara) 30. bölüm siyah stiletto ayakkabı markası: "İndir Deri"
Ebru Özkan (Dilara) 30. bölüm siyah stiletto ayakkabı markası: “İndir Deri”Nurgül Yeşilçay (Gülseren) 30. bölüm siyah ayakkabıları markası: "İndir Deri"
Nurgül Yeşilçay (Gülseren) 30. bölüm siyah ayakkabıları markası: “İndir Deri”Serkan Tozkoparan (Ozan) lacivert önü desenli tshirt markası: "Mango"
Serkan Tozkoparan (Ozan) lacivert önü desenli tshirt markası: “Mango”Güneş Emir (Solmaz) uzun kol yakası açık mini elbise markası: "Kasha"
Güneş Emir (Solmaz) uzun kol yakası açık mini elbise markası: “Kasha”Nurgül Yeşilçay (Gülseren) beyaz hırka ve mavi elbise kombini
Nurgül Yeşilçay (Gülseren) beyaz hırka ve mavi elbise kombini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları