25 Haziran 2015 Perşembe

Adı Mutluluk 1. Bölüm Kıyafetleri



Fox TV ‘nin iddialı yaz dizilerinden olan Adı Mutluluk dizisi 23 Haziran Salı akşamı ekranlarda izleyicisi ile buluşuyor. Babasının İzmir’de okumasını istediği Kumsal /Ezgi Eyüpoğlu ve İstanbul’da üniversite kazandığı halde gidemeyen Batu /Kaan Yıldırım’ın farklı şekilde başlayan karşılaşmaları ve karşlılaşma sonunda başlayan ilişkilerini anlatıyor. Adı Mutluluk kıyafetleri de dizinin konusu kadar izleyenlerin dikkatini çekti.
Adı Mutluluk tanıtım ve 1. bölüm kıyafetleri arasında özellikle Ezgi Eyüpoğlu (Kumsal) elbiseleri ve şort kombinleri ile beğenileri topladı. Kumsal pembe tanıtım elbisesi ve Kumsal 1. bölüm kırmızı elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.Kumsal kot şort ve askılı beyaz tişört ile yaptığı kombin ile sezonun en trend görüntüsünü bizlerle buluşturdu.

Adı Mutluluk Dizisi Fragmanında Kumsalın Giydiği Pembe Elbise Kıyafet İçin Tıklayınız...




Adı Mutluluk Dizisi 1. Bölüm Kıyafetleri İçin Tıklayınız...

Adı Mutluluk 1. bölüm kıyafetleri arasında Batu kıyafetleri ile Kaan Yıldırım da dikkat çekti. Batu ceket , gömlek, pantolon ve tişörtleri ile erkek dizi kıyafetlerini yakından takip edenlerden tam not aldı. Adı Mutluluk dizi kıyafetleri izleyenler ve yakından takip edenler için markaları ile birlikte galerimizde sizleri beklerken Adı Mutluluk kıyafetlerini takip etmek isteyenler bizi takip etmelisiniz. Her hafta Adı Mutluluk kıyafetleri sizlerle yazımızda buluşacak.

Adı Mutluluk Tanıtım ve İlk Bölüm Kıyafetleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları