25 Haziran 2015 Perşembe

Kalbim Egede Kaldı Nerede Çekiliyor, Kalbim Ege'de Kaldı Oyuncuları ve Konusu

Kalbim Ege'de Kaldı Dizisi
Bu yazın iddialı dizilerinden birisi olan ve Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Kalbim Ege'de Kaldı seyirci tarafından büyük ilgi görmesi beklenen diziler arasında yer alırken dizinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor.

Kalbim Ege'de Kaldı adlı dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.Dizinin yapımcısı Limon Film ve yönetmen koltuğunda oturan isim ise Ömer Uğur – Eray Koçak oluyor. Dizi çok yakında başlıyor.

Yapım: Limon Film
Yapımcı: Hayri Aslan
Uygulayıcı Yapımcı: Faruk Uçan
Yönetmen: Ömer Uğur – Eray Koçak
Senaryo: Gül Abus Semerci
Görüntü Yönetmeni: Tolga Çetin
Sanat Yönetmeni: Gizem Şahin


KALBİM EGE'DE KALDI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR
2015 yaz dizilerinden bir tanesi olan ve bu yaza bomba gibi giriş yapmayı hedefleyen dizilerden bir tanesi de Kalbim Ege'de Kaldı dizisi olacak tanıtım videolarının Kanal D ekranlarında döndüğü dizi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekti. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde dikkat çeken bir diğer konu ise nerede çekildiği oldu. Kalbim Ege'de Kaldı İzmir'de çekiliyor. İzmir'in Seferihisar bölgesinde çekilen dizinin bazı bölümleri ise İstanbul'da çekildi.

Kalbim Ege'de Kaldı Konusu
Zeliş ile Mustafa aslında birbirlerine çok ters karakterli iki insandır. Bir arada oldukları zaman anlaşmaları mümkün değildir. Fakat bu iki zıt kutuplu insanın tek bir ortak noktaları vardır ki oda Iraz Nene. 1970 yılı Gediz Depremi'nde Iraz Nede iki kız çocuğu evlat edinir. Bu iki kız büyüyüp evlenirler fakat eşleri yani bacanaklar geçinemez adeta düşman olurlar sebebi ise paradır.

Iraz Nene'nin bu düşmanlığa son vermek için bulduğu iki harika planı vardır. İki aile arasında ki bu düşmanlığı bitirmenin tek yolu iki aile arasında düğün yapmaktır. Yani Zeliş ile Mustafa evlenmelidir.Başta bunu kabul etmeyen genç çift Iraz Nene'nin mirası olan toprakları duyunca formalite evliliğine karar verirler.

 Kalbim Ege'de Kaldı Oyuncuları
Alper Saldıran (Mustafa)
Oya Unustası (Zeliş)
Eren Hacısalihoğlu (Yaman)
Celile Toyon (Iraz Nene)
Şerif Erol (Osman Gıpgıp)
Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp)
Şebnem Doğruer (Emine Kürük)
Serhat Özcan (Ali Kürük)
Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp)
Nehir Akkoç (Meryem Gıpgıp)





dizi, kalbim egede kaldı,nerede çekiliyor,kalbim egede kaldı nerede çekiliyor, kalbim egede kaldı dizi oyuncuları,kalbim ege'de kaldı nerede çekiliyor,kalbim egede kaldı dizisi oyuncuları ve konusu,kalbim egede kaldi nerde çekiliyor,kalbim ege'de kaldı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu,kalbim ege'de kaldı nerde çekiliyor,kalbim ege'de kaldı dizi oyuncuları,kalbim egede kaldi nerede çekildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları