25 Haziran 2015 Perşembe

Ütopya Pınar Kimdir, Pınar Par Kimdir Kaç Yaşında Nereli


Ütopya Pınar Kimdir

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen yarışma Ütopya gündem konusu olarak en çok izlenen yarışma programları arasına girmeyi başarıyor. Hem yarışmacıları ile hemde Ütopya'da var olan iki grup arasında ki geçen diyaloglar ve tartışmalar ile gündem konusu olan yarışma farklı konsepti ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Serkan'ın gitmesi ile dağılan Cafe grubunu tek başına sürdüren Tuncay tekrardan grubunu kuracak mı merakla bekleniyor. Bilindiği üzere Ütopya yarışmasından elenen yarışmacılardan 6 kişi Ütopya'ya geri dönecek. Şimdi ise hem Ütopya'lılar hemde ekran başında izleyenler bu 6 kişinin kim olacağını merak ediyor. Daha önce Cafe grubunda olan ve elenerek sevenlerin üzen Pınar artık tekrardan Ütopya yarışmasında. Pınar Par yarışmaya tekrardan dönüş yaparak kaldığı yerden devam edecek. Akıllara gelen ilk soru ise Pınar ve Tuncay'ın cafe grubunu tekrardan kurup kurmayacağı. Pınar'ın ardından Ütopya'ya katılacak olan bir diğer isim ise Noyan oldu. Geriye kalan tekrar katılacak olan yarışmacılardan 4 kişi kimler olacak zamanla göreceğiz.



Ütopya Pınar Kimdir

İlk girdiği günden bu yana yarışmada desteklenen ve cafe grubuna geçmesi ile birlikte daha da bir sevilmiş ve cafe grubunun asıl üyelerinden biri olarak mücadeler vermiştir. Semih'lerin grubunda olan kızlarla da büyük tartışmalara giren Pınar cafe grubunun desteği ile tekrardan Ütopya yarışmasına geri döndü. Eğitimi iç dekorasyon olmasına rağmen Pınar meslek olarak Halkla İlişkiler Sorumluluğu yapıyor. Ütopya'da bir lideri takip etmek istemiyorum kendime göre yanlış olan şeyleri düzeltmek için gidiyorum diyen Pınar etkili bir yarışmacı. Pınar artık tekrardan Ütopya yarışmasına giriş yaptı ve yarışmaya başladı. Tuncay ile yakınlığı ve sıcak dostluğu hakkında çeşitli söylentiler çıksa da Pınar ve Tuncay çok iyi bir dostluk kurdular.

İsim: Pınar Par
Cinsiyet: Kadın
Yaş: 29
Meslek: Halkla İlişkiler Sorumlusu
Boy: 1.75
Yaşadığı Yer: İzmir
Medeni Durumu: Bekar
Burç: Yengeç
Yetenekler: Baristalık, organizasyon, takı ve hediyelik eşya yapımı

Ütopya Geri Gelen İsimler 
1 - Pınar
2 - Noyan
3 - ( Güncellenecek )
4 - ( Güncellenecek )
5 - ( Güncellenecek )
6 - ( Güncellenecek )

Ütopya Geri Gelmesi Beklenen 6 Yarışmacı ( Tahmini )
1- Pınar ( Ütopya'ya giriş yaptı )
2- Kürretülayn
3- Bahadır
4- Harun
5- Serkan
6- İnci Satır
7- Özlem
8- Noyan ( Ütopya'ya giriş yapacak)
9- Türkan
10- Aybüke
11- Abidin
12 - Gamze


utopya,ütopya pınar,ütopya pınar kimdir,pınar par kimdir,pınar kimdir,utopya pınar kimdir,pınar nereli kaç yaşında,ütopya pınar nereli kaç yaşında,ütopya pınar boy kilo,ütopya pınar nereli,ütopya pınar kaç yaşında,ütopya pınar ne iş yapıyor,ütopya pınar evli mi,ütopya pınar mesleği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları