30 Haziran 2015 Salı

Adı Mutluluk 2. Bölüm Kıyafetleri

Adı Mutluluk 2. Bölüm Kıyafetleri


Başrollerinde Ezgi Eyüpoğlu ve Kaan Yıldırım’ın yer aldığı Adı Mutluluk dizisi kıyafetleri ile de izleyenlerin ilgi odağı oldu. Ezgi Eyüpoğlu’nun canlandırdığı Kumsal kıyafetleri özellikle dikkat çekti. Ezgi Eyüpoğlu/Kumsal kıyafetleri ve takıları şimdiden en çok aranan dizi kıyafetleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte Kaan Yıldırım /Batu kıyafetleri , Ceyhun Mengiroğlu/Eren,Zeynep Bastık/Gonca kıyafetleri,Aslı Bekiroğlu/Sera ve Dilara Asyürek/Dolunay kıyafetleri de beğenilen dizi kıyafetleri arasında yer alıyor.

Adı Mutluluk 2. bölüm Kumsal kıyafetleri arasında Kumsal beyaz şort kombini dikkat çekiyor. Kumsal süper mini beyaz şortunu beyaz resimli tişört, sarı çanta, renkli bileklikler ve en son olarak ise kahverengi süet yelek ile tamamlayarak sezonun trend görünümüne kavuşuyor.

Adı Mutluluk 2. bölüm kıyafetleri arasında Gonca kombini de dikkat çekiyor. Gonca mutsuz olan, mutluluktan hoşlanmayan aksi bir genç kız olarak görünüyor ve bu imajına uygun siyahlar içinde gördüğümüz Gonca siyah şort ve siyah bluzunu yine siyah kolye ve çanta ile tamamlıyor.

Adı Mutluluk 2. bölüm kıyafetleri Sera ile devam ederken Sera kendine has stili ile dizide farklılık oluşturuyor. Sera Adı Mutluluk 2. bölümde beyaz plise etek, kısa crop top bluz ve kolye kombini ile çok hoş görünüyor.

Adı Mutluluk 2. bölüm kıyafetlerinde Dolunay ise siyah payetli mini gece elbisesi ile dikkat çekecek. dolunay gece elbisesi üzerinde siyah ceket ve eldiven ile görünürken farklı tarzını ortaya koyuyor.

Adı Mutluluk 2. bölüm kıyafetleri arasında erkek dizi kıyafetleri de dikkat çekiyor. Eren kot ceketi ile beğenileri toplarken Batu ise gömlekleri ile izleyiciden tam not alıyor.

Adı Mutluluk 2. bölüm kıyafetleri pek çok dizi modası takipçilerinin dikkatini çekecek ve dizi kıyafetleri modasında kendisine yer bulacaktır. Sizlerde Adı Mutluluk 2. bölüm kıyafetleri ile ilgili detayları yakından görmek için galerimizi ziyaret etmelisiniz.

30 Haziran Adı Mutluluk 2. Bölüm Kıyafetleri:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları