30 Haziran 2015 Salı

Çilek Kokusu 2. Bölüm Kıyafetleri

Çilek Kokusu 2. Bölüm Kıyafetleri


Çarşamba akşamlarının beğeni ile izlenecek olan yaz dizisi Çilek Kokusu kıyafetleri, 1. bölümde giyilen Aslı (Demet Özdemir) kıyafetleri beğeni kazandı. Çilek Kokusu 1 Temmuz 2. bölüm dizi kıyafetleri ve dizi sponsorlarına a sizler için yer vermeye çalışıyoruz. Çilek Kokusu Yusuf Çim (Burak) kıyafetleri ile Mert Ekin Daymaz (Volkan) kıyafetleri de erkekler arasında beğeni kazanıyor.


Demet Özdemir (Aslı) kolsuz mavi benekli bağlamalı gömleği ve sarı mini şort kombini

Çilek Kokusu 1 Temmuz akşamı aynı saatinde ekranlarda yerini alacak. Çilek Kokusu Demet Özdemir kıyafetleri arasında bu haftanın en şık kombinleri yine beğenilerimizi kazanacak. 2. bölümde Aslı’nın giydiği mavi benekli göbekten bağlamalı gömlek modeli ve sarı mini şort kombini çok şık. Bu kıyafeti ile Aslı’nın giydiği beyaz t-shirt modeli de çok şık.

Burak (Yusuf Çim) kıyafetleri de Çilek Kokusu dizisi kıyafetleri arasında şıklığı ile yaz aylarında tercih edilecek kombinler göze çarpıyor. Burak’ın 2. bölümde giydiği pembe cepli t-shirt modeli ve bej rengi kapri şort modeli kombini, yazlık erkek giyim modelleri arasında dikkat çekiyor.

Volkan bordo pantolon markası merak edenler için galerimizde açıklandı. Çilek Kokusu dizi ve kıyafet sponsorları markalarına elimizden geldiği kadar yer vermeye çalışıyoruz. Volkan’ın giydiği kırmızı kareli gömlek ve mavi kareli gömlek modeli de 2. bölümde beylerin gözünden kaçmayacak.

Aslı elbiseleri, Burak şort ve t-shirt modelleri ile Volkan gömlek ve pantolon modelleri ile 2. bölümde şıklığından söz ettirecek isimler olurken, Aslı’nın kız arkadaşı Gonca kıyafetleri de beğeni kazanmaya devam edecek.
Çilek Kokusu 1 Temmuz 2. Bölüm Kıyafetleri

Mert Ekin Daymaz (Volkan) mavi kareli gömleğ
i
Demet Özdemir (Aslı) beyaz kısa kol tişörtü
Mert Ekin Daymaz (Volkan) beyaz kısa kol tshirt ve bordo pantolon markası: “Fabrika”
Yusuf Çim (Burak) beyaz kısa kollu t-shirt model
i
Demet Özdemir (Aslı) kolsuz mavi benekli bağlamalı gömleği ve sarı mini şort kombini
Yusuf Çim (Burak) yarım kol gömlek
Mert Ekin Daymaz (Volkan) kısa kollu tişörtü ve siyah şort modeli
Yusuf Çim (Burak) pembe cepli kısa kollu tişörtü ve bej rengi kapri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları