30 Haziran 2015 Salı

Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Arap kadınlarının muhteşem göz makyajına hayran kalmayan yoktur. Türkiye’ye gelen arap kadın turistlerin çoğu zaman sadece gözleri gözükse de bizim bu makyaja hayran kalmamız için yeterli oluyor. Arap kadınlarının meşhur göz makyajı nasıl yapılır size anlatalım istedik. Üstelik resimli!

Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım!

Arap kadınların göz makyajında en çok tanık olduğumuz şey baskın ve siyah göz makyajıdır. Göz makyajında siyah rengin baskın olarak kullanıldığı hemen gözümüze çarpar. Bu yoğun siyah renk kullanımı tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi de sağlıyor. Modanın asla eskimeyecek bu makyaj trendi, mutlaka bilmeniz ve uygun zamanlarda uygulamanız gereken bir göz makyaj stilidir.
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap kadınlarının göz makyajında bir diğer özellik ise kusursuz sürülen eye-liner ve sürmeler! Bu kusursuz eye-liner uygulamasını arap göz makyajında uzun kuyruklar, alt kirpiğe sürülen eye-liner ile de görmüş oluyoruz. Özellikle göz içine de yoğun bir kalem ya da far uygulaması mevcut. Yani arapların göz makyajını yapmak istiyorsanız elinizde göz makyaj ürünlerinden siyah renkte gerçekten iyi yol arkadaşlarınız olmalı :) İyi ve akmayan bir siyah göz kalemi, siyah iyi pigmentli far ve akmayan, kolay sürüş sağlayan koyu siyah eye-liner. Maskarasız da asla tabii :)
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır Resimli anlatım
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır Resimli anlatım
Arap göz makyajının diğer bir özelliği ise tek tek ayrılmış, yoğun ve uzun kirpikler! Arap kadınlarının  gen yapılarından dolayı da muhteşem kirpiklere sahip olduğunu biliyoruz. Ancak kozmetik ve makyajı çok seven bu kadınlar zaten güzel olan kirpiklerini muhteşem göstermeyi de başarıyor.
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap göz makyajı yapmak istiyorsanız göz farını muhteşem çizgilerle uzatmak için far bantları kullanmalısnız. Far bantları göz ucundan itibaren size hem siyah farı hem de eye-liner ı müthiş uygulamanızı sağlar. Göz ucuna doğru yoğun siyah far uygulaması gözlerinizi daha öne çıkarmanızı sağlayacaktır.
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli anlatım
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli anlatım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları