30 Haziran 2015 Salı

Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz

Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz Sera Batu’ya Aşık Olur

Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz Sera Batu’ya Aşık Olur

Fox’un sımsıcak yaz dizisi Adı Mutluluk bu hafta 4. bölümü ile izleyicisi karşısına çıkacak. Salı akşamlarının tartışılmaz reyting lideri olmayı başaran Adı Mutluluk dizisini Türk izleyicisi çok sevdi.
Batu ve Kumsal’ın aşkını anlatan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal ve Batu’nun arası iyice açılmaya başladı.

Adı Mutluluk 4. bölüm Özeti

Adı Mutluluk  dizisi 14 temmuz özetinde Batu Kumsal’ı dolandırmaktan nezarethaneye düşer.Batu’yu nezarethaneden çok farklı bir sürpriz beklemektedir. Batu’yu ziyarete borcu olduğu Tatlı gelir. Tatlı’nın amacı Batu’ya verdiği borç değildir. Batu’yu çok farklı işlerde kullanmayı düşünen Tatlı Batu’yu ikna edebilecek midir?
Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz Sera Batu'ya Aşık OlurSera ise arabasına aldığı Batu’ya aşık olmaya başlamıştır. Her ne kadar Batu’nun hırsız olduğuna inanmasa da Kumsal gibi o da Batu’ya tam olarak güvenememektedir. Kumsal ise Eren ile İstanbul’u gezmekten mutlu da olsa aradığı aşkı Erende değil Batu’da bulacağını bilmektedir.

 Adı Mutluluk 4. bölüm fotoğrafları resimleri

Adı Mutluluk 14 Temmuz fragmanı - Kopya

 Adı Mutluluk 4. bölüm fragmanı




EtiketlerAdı Mutluluk 14 Temmuz fragmanı / Adı Mutluluk 4 bölüm Fragman / Adı Mutluluk 4. bölüm fotoğrafları resimleri / Adı Mutluluk 4. bolum Fragmanı / Adı Mutluluk 4. bölüm Özeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları