28 Haziran 2015 Pazar

İlişki Durumu Karışık 2. bölüm Fragmanı 11 temmuz

İlişki Durumu Karışık 2. bölüm 2. Fragmanı 11 temmuz

İlişki Durumu Karışık 2. bölüm 2. Fragmanı 11 temmuzİlişki Durumu Karışık dizisi 4 temmuz cumartesi günü ilk bölümü ile izleyicisi ile buluştu. İlk bölümü ile Show Tv’nin en iyi yaz dizisi olduğunu gösteren İlişki Durumu Karışık dizisi kanalının da yüzünü güldürdü.
İlişki Durumu Karışık dizisi Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar dizisinin yanında oldukça başarılı bir reyting aldı.

İlişki Durumu Karışık dizisi 2. bölüm 3. Fragmanı Özeti

İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül oldukça sevimli ve sakar bir kızdır. Ayşegül etrafındaki erkeklerle hiç ilgilenmez; ama  Cantekin’e deli gibi aşıktır.  Can ise bir televizyon starı, milyonların sevgilisidir. Tüm genç kızlar ona deli gibi hayrandır. Can’ın Ayşegül’ün kendisine hayran olduğundan haberi yoktur. Can ise moda danışmanı Elif’e deli gibi aşıktır. Elif sosyetik bir modacıdır. Ünlülerin konsept danışmanlığını yapmaktadır. Elif’in Can’ın kendisi ile ilgilendiğinden haberi yoktur. Elif ise iş adamı Murat’a sırılsıklam aşıktır. Elif’in gözü Murat’tan başkasını görmemektedir. Murat ise Ayşegül’le ilgilenmektedir.

İlişki Durumu Karışık 2. bölüm 2. Fragmanı


Etiketlerİlişki Durumu Karışık 11 temmuz fragmanı / İlişki Durumu Karışık 11 temmuz yeni fragman / İlişki Durumu Karışık 2. bölüm 2. 3. Fragmanı / İlişki Durumu Karışık 2. bölüm son çıkan fragmanı / İlişki Durumu Karışık 2. bölüm yeni fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları