29 Haziran 2015 Pazartesi

Adı Mutluluk Batu'nun Kıyafetleri Markaları Stili

Kaan Yıldırım Stili

Kaan Yıldırım, son yılların en yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri. Hayatımıza Kanal D’de yayınlanan Ulan İstanbul dizisiyle giren ve bir korku filminde de yapımcılık deneyimi olan Kaan Yıldırım’ın beğenilen stilini sizin için mercek altına aldık. Adı Mutluluk oyuncuları arasında yer alan ve genç kızların yeni gözdesi Kaan Yıldırım, duruşu, oyunculuğu ve giyim tarzıyla bir çok hayrana sahip. Siz de Kaan Yıldırım’ın stilinden ilham almak ister misiniz?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Kaan Yıldırım 24 Aralk 1986 İstanbul doğumlu bir oyuncudur. Eğitimini İngiltere’de Pazarlama üzerine Londra’da almıştır. Ulan İstanbul’da Ferdi karakteriyle hayatımıza girmiş ve ardından da Fox Tv’de yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde Batu olarak karşımıza çıkmıştır.

Adı Mutluluk Batu'nun Kıyafetleri

Kaan Yıldırım Ezgi Eyüpoğlu
Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu
Adı Mutluluk Kaan Yıldırım için güzel bir ekrana dönüş projesi oldu. Bu yüzden de beğenilen giyim tarzını sizin için mercek altına aldık. Kaan Yıldırım stili, oldukça günlük tarzı destekleyen ve iyi bir stil sahibi olduğunu koyan parçalara sahip. Kaan Yıldırım, günlük hayatında da katıldığı davetlerde de şıklığıyla dikkat çekiyor. Sizinle ilk paylaşacağımız stili, kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile katıldığı bir davetten olacak.
Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım, takım elbise seçimiyle gerçekten stil sahibi bir bey olduğunu kanıtladı. Özellikle takım elbisenin içindeki kendine güvenli duruşu bir çok modasever tarafından hayranlıkla izlendi. Bu tür davetlerde stilinizi konuşmanız hüner ister. Anlaşılan o ki Kaan Yıldırım’da bu konuda oldukça başarılı. Tercih ettiği takımın kendine özel dikilmediği halde üzerine bu kadar uygun seçilmesi konusunda da kendisini tebrik ediyoruz. Bir çok erkek bedeninin ölçülerini ve kalıbını doğru seçemiyor. Bu da Kaan Yıldırımı’ı genç kızların hayranlığını kazanma konusunda öne geçiriyor.
Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım, spora olan düşkünlüğüyle de tanınan bir oyuncu. Güce dayalı bir çok sporu yapan Kaan Yıldırım, spor stilinde de şıklığını konuşturuyor. Kaan Yıldırım, spor yaparken rahat kıyafetler giymeyi tercih ediyor. Fakat renklerle arası iyi olacak ki yaptığı kombinle, spor yaparken bile ne kadar özenli giyindiğini görüyoruz.
Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu
Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu
Kaan Yıldırım, Adı Mutluluk oyuncuları arasında en dikkat çeken oyunculardan biri. Dizideki tarzının da oldukça örtüştüğünü görüyoruz. Kaan yıldırım’ın genel olarak klasikleşmiş beyaz renginden vazgeçemiyor gibi görünüyor. Eminiz gardrobunda beyaz gömlekler oldukça fazla yer kaplıyordur. Beyaz gömlekler Kaan Yıldırım’ın ten rengine ve giyim tarzına çok yakışıyor. Bunun yanında eğer farklı renkte gömlekler tercih ediyorsa da spor tarzını beyaz tişörtlerle tamamlıyor.

adı mutluluk batu kıyafetleri, adı mutluluk batunun takımı, adı mutluluk son bölüm batunun kıyafetleri, adı mutluluk yeni bölüm batunun giydiği kıyafetin markası.batunun tşörtleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları