25 Haziran 2015 Perşembe

Ütopya Noyan Kimdir, Noyan Uzer Kimdir Kaç Yaşında


Ütopya Noyan Kimdir

Yaklaşık 8 aydır Tv8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen yarışma Ütopya gündem konusu olarak en çok izlenen yarışma programları arasına girmeyi başarıyor. Hem yarışmacıları ile hemde Ütopya'da var olan iki grup arasında ki geçen diyaloglar ve tartışmalar ile gündem konusu olan yarışma farklı konsepti ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Serkan'ın gitmesi ile dağılan Cafe grubunu tek başına sürdüren Tuncay tekrardan grubunu kuracak mı merakla bekleniyor. Bilindiği üzere Ütopya yarışmasından elenen yarışmacılardan 6 kişi Ütopya'ya geri dönecek. Şimdi ise hem Ütopya'lılar hemde ekran başında izleyenler bu 6 kişinin kim olacağını merak ediyor. Daha önce Cafe grubunda olan ve elenerek sevenlerin üzen Pınar artık tekrardan Ütopya yarışmasında. Pınar Par yarışmaya tekrardan dönüş yaparak kaldığı yerden devam edecek. Akıllara gelen ilk soru ise Pınar ve Tuncay'ın cafe grubunu tekrardan kurup kurmayacağı. Pınar'ın ardından Ütopya'ya katılacak olan bir diğer isim ise Noyan oldu. Geriye kalan tekrar katılacak olan yarışmacılardan 4 kişi kimler olacak zamanla göreceğiz.



Noyan Uzer Kimdir Kaç Yaşında

Elenen yarışmacılardan 6 kişinin Ütopya yarışmasına döneceğini duyan yarışmacılar merakla bu isimlerin kim olacağını merak ediyorlar ilk olarak geri dönüş yapan isim Pınar oldu ve büyük bir sevgi ile karşılandı ardından Ütopya'ya geri dönüş yapan isim Noyan oldu. Oldukça sert bir giriş yapan Noyan cafe grubunda ki tutumuna devam edecek.

Gelir gelmez Semih ve Murat ile sert bir konuşma yapan Noyan oldukça hırslı ve sinirli bir giriş yaparak Ütopya'ya damgasını vurdu. 20 yaşında olan Noyan Boğa burcu ve eğer doğru olduğunu düşündüğü bir şey varsa çok sert bir şekilde cevap veriyor. Okçuluk ve basketbol ile yakından ilgili olan Noyan yakışıklılığı ile dikkat çeken ve Ütopya yarışmasının en küçük yarışmacısı olarak bir kez daha Ütopya'ya giriş yaptı ve tarafını belli etti. İstanbul Üniversitesinde Slav Dilleri ve Edebiyatı okumakta olan Noyan medeni insanlar ile bir medeniyet kurmak istiyorum Ütopya benim olmadığım her gün daha da kötü diyerek iddialı olduğunu belirtiyor.

İsim: Noyan Uzer
Cinsiyet: Erkek
Yaş: 20
Meslek: Öğrenci
Boy: 1.86
Yaşadığı Yer: İstanbul
Medeni Durumu: Bekar
Burcu: Boğa
Yetenekleri: Okçuluk ve basketbol

Ütopya Geri Gelen İsimler 
1 - Pınar
2 - Noyan
3 - ( Güncellenecek )
4 - ( Güncellenecek )
5 - ( Güncellenecek )
6 - ( Güncellenecek )

Ütopya Geri Gelmesi Beklenen 6 Yarışmacı ( Tahmini )
1- Pınar ( Ütopya'ya giriş yaptı )
2- Kürretülayn
3- Bahadır
4- Harun
5- Serkan
6- İnci Satır
7- Özlem
8- Noyan ( Ütopya'ya giriş yapacak)
9- Türkan
10- Aybüke
11- Abidin
12 - Gamze



utopya,ütopya noyan kimdir,ütopya noyan türk mü,ütopya noyan kaç yaşında,ütopya noyan nereli,noyan uzerli kimdir,ütopya noyan biyografisi,utopya noyan kimdir,ütopya noyan uzer nereli,ütopya noyan evli mi, ütopya noyan mesleği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları