29 Haziran 2015 Pazartesi

Güneşin Kızları Sevilay Dizi Kıyafetleri Markaları ve Stili

Kanal D’nin 2015 yazı için hazırlandığı Güneşin Kızları dizisi 2. bölümüyle izleyicileri hikayenin içerisine çekmeye devam ediyor. Güneşin Kızları dizisinin en hırslı ve gösterişli kadını Sevilay yani Funda İlhan, dizideki stili ile dizi modası kategorimizin bu sefer ki misafiri! İşte Sevilay’a ait tüm detaylar ve Sevilay’ın dizi kıyafetleri ve markaları!

Güneşin Kızları Sevilay – Dizi Kıyafetleri ve Markaları

Güneşin Kızları dizisinde Haluk’un eski eşini canlandıran Funda İlhan, Sevilay karakteri ile karşımıza çıkıyor. Senaryo gereği hırslı, eski kocasına hala aşık ve hırsı uğruna türlü oyunu çevirebilecek aynı zamanda da zengin bir kadını canlandırıyor. Kıyafet seçimi, saç ve makyaj detayları ile bu kimliğini güçlendiren Sevilay, dizinin en dikkat çeken karakterleri arasında.
Dizi sırasında katıldığı bir doğum günü davetinde gücünü son derece gösteren Sevilay, Süleyman Tezcan imzalı kırmızı, iddialı bir elbise ile dizide karşımıza çıktı.
Güneşin Kızları Sevilay Kırmızı Elbise
Güneşin Kızları Sevilay Kırmızı Elbise
Dizi de hep bir oyun ve Haluk’un yeni sevgilisini etkileme yönündeki tavrını, kıyafet tercihlerinde göstermek istediği güç imajı ile de anlıyoruz.
Sevilay’ın turuncu kimonosu ve beyaz bluzu ADL markasına ait. Takılarındaki büyüklük ve iddialı duruşu farkedebildiniz mi?
Güneşin Kızları Sevilay
Güneşin Kızları Sevilay
Hırslı bir kadını canlandıran Funda İlhan, Sevilay karakterinin saç ve makyaj detaylarında bunu bir kez daha gösteriyor. Sarı saçları ile her daim yapılmış saç modelleri ile kırmızı ruju Sevilay’ın karakteri ile örtüşen cinsten.
Sevilay’ın makyaj detaylarına gelecek olursak dediğimiz gibi kırmızı ruj oldukça ön planda. MAC Ruby Woo ile aynı renk tonlarını yakalayabilirsiniz. MAC’in bu ruju iddialı bir dudak makyajı tercih edenler için kaçınılmaz bir renk!
mükemmel_kirmizi_ruj
Daha önce yazdığımız Mükkemmel Kırmızı Rujlar Yazımızı okuyun! 
Güneşin Kızları dizisinin bu sezonda çok konuşulacağı özellikle seçilen kadın karakterler, yeni yüzler ve senaryo gereği çok fazla malzeme ve kişiden oluşması ile kendini belli ediyor.

güneşin kızları dizi kıyafetleri, güneşin kızları son bölüm dizi kıyafetleri, güneşin kızları yeni bölüm dizi kıyafetleri, güneşin kızları sevilay kıyafetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları