28 Haziran 2015 Pazar

Güneşin Kızları Dizinide Selin'in (Hande Erçel'in) Kıyafetleri ve Stilleri

Güneşin Kızları oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel, daha ilk bölümde güzelliğiyle dikkat çekmeyi başardı. Güneşin kızları dizisi konusu, 3 kız çocuğu sahini Güneş ile, 1 erkek çocuk sahibi zengin iş adamı Haluk’un evlenmeye karar vermesiyle yaşanan olaylarla başlıyor. Elbette bir de evin diğer yakışıklısı Haluk’un yeğeni rolündeki Savaş var. Savaş rolüne hayat veren Berk Atan da şimdiden genç kızların kalbini çaldı bile.
Bu kadar genç yakışıklı ve güzel oyuncunun olduğu bir dizi kadrosu da elbette modayı yakından takip ediyor. Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandıran Hande de güzelliğiyle çok fazla dikkat çekti. Güneşin kızları Hande dizide şımarık bir kızı canlandırsa da normalde herkesle iyi anlaşabilen biri olduğunu duyduk. Giyimine her zaman özen gösteren Güneşin Kızları Hande’nin dizi stilini sizin için inceledik.
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande Erçel’in dizinin ikinci bölümünde giydiği çiçekli elbise Mudo’ya ait. İnce askılı bu mini elbise ile, genç yaşı için oldukça uygun olmuş.
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande, tişört ve pempe şortuyla tenis oynamaya gittiğinde oldukça şık ve dikkat çekiciydi. Güneşin Kızları Selin’in pembe şortu Tally Wejil markasına ait. Güneşin Kızları Selin’in tişörtü ise Tiffany markasına ait.
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande
Güneşin kızları dizisi 2. bölümünde AVM alışverişinde Selin’in beğendiği, denediği ve bütçelerine uymadığı için almadıkları elbise de Barrus’a ait. Güneşin Kızları Selin, daha sonra bu elbiseyi, Haluk’un gelininin kredi kartıyla satın almıştı. Denediği bu elbise ile Güneşin Kızları Selin düzgün fiziğiyle de daha da çok dikkat çekti.
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande
Güneşin Kızları Hande Erçel’in Güneşin Kızları dizi tanıtımlarında giydiği sarı elbise Karahan’s markasına ait. Bu elbise bir çok davette size iddialı bir şıklık kazandırabilir.
Güneşin Kızları Selin
Güneşin Kızları Selin
Güneşin Kızları Hande’nin burada giydiği elbisenin markasını çok aramamıza rağmen bulamadık. Fakat bizce Hande Erçel’e en yakışan elbiselerden biri olmuş. İkinci bölümde giydiği bu elbisenin markasını biliyorsanız bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz. Böylece öğrenmek isteyen herkesle paylaşmış oluruz.
Güneşin Kızları Hande’nin dizi stili oldukça iddialı parçalardan oluşuyor. Yaz boyu giyeceği elbiseleri ve parçaları sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizin de dikkatinizi çeken parçalar olursa instagram hesabımızda bizi etiketleyerek beğediklerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!
güneşin kızları selinin kıyafetleri, güneşin kızları selinin elbiseleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları