29 Haziran 2015 Pazartesi

Kot Şort Nasıl Giyilir, Kot şort Kombinleri 2015

Kot şortlar yazın en kurtarıcı parçalarından biridir. Bir tişört ve bir kot şortla yazı şahane geçirebilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde en çok kullanılan parçalardan biridir. Plajda, akşam yemekte, arkadaş buluşmalarında her ana uyum sağlayabilmesiyle en kullanışlı yaz parçalarından biri ve gardrobumuzun vazgeçilmezidir.
Kot şort nasıl kombinlenir
Kot şort nasıl kombinlenir

Kot şortlar nasıl giyilir?

Kot şort nasıl kombinlenir
Kot şort nasıl kombinlenir
Kot şortlar, eğer yazlık beldelerdeyseniz kısa olarak giyilebilir. Şehir içinde yaşıyorsanız fazla kısa boylar rahat etmenizi engelleyebilir. Yazlık beldelerde kot şort giyerken bir çok farklı model tercih edebilirsiniz. Kot şort giyerken en çok dikkat etmeniz gereken şey beden ölçülerinizdir. Herkesin giydiği kot şortlar sizde onlarınkiyle aynı duramayabilir.
kot_sort_nasil_kombinlenir_
Kot şort giyerken, vücut oranınıza dikkat etmelisiniz. Eğer basenleriniz ve belinizin oranı arasında çok fazla fark varsa üzerinize bol şeyler giymeli ve kot şortunuzun paçasını dizinizden en fazla 1 karış kadar kısa olmalıdır. Daha kısa tercih ederseniz bacaklarınız olduğundan daha kalın durabilir ve bu sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir.

Kot Şort Kombinleri

kot_sort_nasil_kombinlenir_3
Kot şort kombinleri, size hayat kurtaran küçük siyah elbiseler gibi çok güzel bir kurtarıcı kombinlerden biridir. Elbette kot şort kombinlerinin gideceğiniz yere göre farklılık göstermesi gerekiyor. Plaja giyeceğiniz şortla, akşamüstü arkadaşlarınızla kahve içmeye giderken giyeceğiniz şort farklı olmalı. İkisinin farklı olmasının sebebi, üzerinizdeki duşunun gündüz ya da geceye uygun olmasıyla ilgilidir.
kot_sort_nasil_kombinlenir_5
Kot şort kombinleri yaparken gideceğiniz yeri belirleyip şık ya da spor tercihler yapabilirsiniz. Eğer gündüz kullanacaksanı, bir jean şort ve bir tişört sizi iyi gösterebilir. Eğer kot şortla gündüz şıklığı yakalamak istiyorsanız beyaz dökümlü ince kumaşlı gömleklerle de kot şortunuzı kombinleyebilirsiniz.
kot_sort_nasil_kombinlenir_1
Kot şort kombininizi gece arkadaşlarınızla buluşup sinemaya ya da kahve içmeye giderken kullanmak istiyorsanız da koyu tonlarda gömlekle tamamlayabilirsiniz. Fakat kot şortla akşam şıklığı yakalamak istiyorsanız mutlaka iddialı bir aksesuar kullanmalısınız. Belki bir kolye ve bileğe arm party yaparak kullanılabilit ya da belinize otantik bir kemer aksesuarı da kot şortunuzla sizi çok şık gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları