22 Haziran 2015 Pazartesi

Survivor Araba Ödülünü Kim Kazandı,Survivor 22 Haziran Arabayı Kim Kazandı,

Survivor 22 Haziran Arabayı Kim KazandıBüyük finale az bir zaman kala dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde ilk oyun sonrasında Hakan'ın ismini yazdılar ve Hakan ilk eleme adayı olmuştu. Daha sonra ki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı bu kez ada konseyinde Doğukan'ın ismini yazdılar ve Hakan ile Doğukan elemeye kaldılar.

22 Haziran Survivor Ödül Oyunu : (Güncellenecek)
Ödül : Araba
Kazanan Kişi : (Güncellenecek)

Sabit ve genel olan sms sıralamasına göre en az oyu almış olan Doğukan yarışmaya veda etti. Bu elemeden sonra adada Ünlüler takımı artık iki kişi olarak yarışmaya devam ediyorlar. Gönüllüler takımı ise dört kişi olarak adada büyük final mücadelesi vermeye devam ediyorlar.

22 Haziran Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı
İki dokunulmazlık oyununundan sonra sıra geldi büyük ödül oyununa. Survivor All Star büyük ödül oyunu ise 22 haziran pazartesi akşamı oynanacak kazanan kişi ise harika bir arabanın sahibi olacak. Peki bu Survivor araba ödülü oyununu kim kazanacak ve araba kimin olacak işte tüm bu detaylar yarışma saatinde oynanacak olan 22 haziran ödül oyunu ile belli olacak.

Serenay'ın ardından Doğukan'ın gitmesi sosyal medyada Serenay takipçileri tarafından sevinç ile karşılandı. Çünkü geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Serenay'ın adını yazmış ve gitmesine sebep olmuştı üstelik bunu Merve ile iş birliği yaparak yazdığını düşünen Serenay hayranları Doğukan'ın elenmesinden memnunlar. Sayıları adada 2'ye düşen Ünlüler takımında Hakan artık tüm kozlarını oynuyor ve büyük finale gidebilmek için bu kez de Merve ile yakın olmaya çalışıyor.

22 Haziran Survivor All Star Araba Ödülü Oyunu bu akşam Tv8 ekranlarında Survivor All Star 85. Bölüm ile yayınlanacak ve ödül oyununu kazanan isim arabayı alacak. Ödül oyunu nasıl bir oyun olacak ve araba ödülünü kim kazanacak hep birlikte göreceğiz.

22 Haziran Survivor Ödül Oyunu : (Güncellenecek)
Ödül : Araba
Kazanan Kişi : (Güncellenecek)

22 Haziran Survivor All Star Ödül Oyunu Bireysel Eşleşmeleri

Ünlüler :       Gönüllüler : 

Büreysel eşleşmeler yarışma saatinde burada olacak





survivor,survivor arabayı kim kazandı,22 haziran survivor ödül oyunu, survivor araba ödülünü kim kazandı,survivor 22 haziran araba ödülü,survivor kırmızı araba markası ne,survivor hangi marka araba verildi,survivor araba ödülünü kim kazandı 22 haziran,22/06/2015 survivor araba ödülü oyunu,araba ödülünü kazanan kim oldu,survivor all star araba ödülünü kim kazandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları