25 Haziran 2015 Perşembe

Çilek Kokusu 2. bölüm 3. Fragmanı 1 temmuz

Çilek Kokusu 2. bölüm 3. Fragmanı Çağla Otele Geliyor 1 temmuz

 1 temmuz

Çilek Kokusu 2. bölüm 1 temmuz fragmanı izleStar Tv’nin sıcacık romantik komedi dizisi bu hafta 2. bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Yayınlanmaya başladığı ilk gün olan 24 haziran çarşamba günü Survivor’un arkasında 2. sırada yer alan dizi gelecek için önemli bir adım attı. Aynı gün aynı saatte Kanal D ekranlarında başlayan Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin de önüne geçen Çilek Kokusu geleceğe sağlam adımlar atmaya başladı. Bakalım Çilek Kokusu 2. bölümü ile de benzer bir başarı elde edebilecek mi?

Çilek Kokusu 1 Temmuz Özeti

Çilek Kokusu 2. bölümde Demet Özdemir’in canlandırdığı Aslı karkarteri izleyiciden tam not almaya başladı. Tatlı sakarlıkları ve temiz aile kızı modeli ile izleyicinin beğenisini kazanan Aslı güzelliği ile de dikkat çekti.
Çilek Kokusu 2. bölüm 3. Fragmanı Çağla Otele Geliyor 1 temmuzTabi her güzel kızın bir baş belası da vardır o da Yusuf Çim’in canlandırdığı Burak karakteri. Burak Aslı’yı barda ki kavgadan kurtarmıştır. Ama paparazilere de yakalanmaktan kurtulamamıştır. Bu durumu ikinci kere yaşayan Burak’ın sevgilisi Çağla ise artık dayanamayıp Burak’ın çalıştığı otele gelmek ister.
Burak Çağla’ya o kız Volkan’ın kız arkadaşı yalanını söylemiştir. Şimdi Çağla geleceği için Aslı’dan Burak’ın kız arkadaşı gibi davranmasını istemektedir.

Çilek Kokusu 2. bölüm 3. Fragman

Çilek Kokusu 1 temmuz 3. Fragmanı


EtiketlerÇilek Kokusu 1 temmuz 3. fragman / Çilek Kokusu 2. bölüm 3. Fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları