26 Haziran 2015 Cuma

İkisi Bir Arada Dizisi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu Karakterleri Fragmanı

İkisi Bir Arada Dizisi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu Karakterleri Fragmanı

İkisi Bir Arada Dizisi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu Karakterleri Fragmanı

İkisi Bir Arada Dizisi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu Karakterleri FragmanıEndemol Türkiye’de Show Tv için yeni bir dizi projesi daha hazırlanıyor. Yeni yönetimi ile Show TV yaz sezonun en dikkat çeken kanalı olmayı başarmıştı. Bu başarısını 2015 2016 yeni sezonunda da devam ettirmek isteyen Show Tv’de yeni sezon dizilerine ağırlık verilmeye başladı.
İkisi Bir Arada dizisi eylül ayında Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. İkisi Bir Arada dizisi ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı. İkisi Bir Arada dizisinin kadın başrol oyunculuğu için Merve Boluğur ismi ile anlaşma sağlandı. İkisi Bir Arada dizisi erkek başrol oyunculuğu için ise şuanda Güzel Köylü dizisinin Cemal’ı Berk CANKAT’a teklif sunuldu. Berk Cankat’ın Güzel Köylü dizisinin  akıbetinin kesin olarak beli olmasından sonra teklifi değerlendireceği düşünülüyor.

İkisi Bir Arada Dizisi Konusu

İkisi Bir Arada dizisinde Merve Boluğur’un canlandıracağı karakter sevgilisini zengin bir iş adamı ile aldatarak sınıf atlamaya çalışacak. Sonradan zengin olan sevgili ise dizinin tezatı olacak.
İkisi Bir Arada dizisi yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut oturacak. İkisi Bir Arada dizisi için yoğun şekilde oyuncu seçimleri ve cast çalışmaları devam etmekte.

İkisi Bir Arada Dizisi Oyuncu Kadrosu

Merve Boluğur: 1987 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Murat Dalkılıç’ın eşidir. Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteri ile sinema ve dizi alemine adım atan Merve BOLUĞUR Son olarak Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Nurbanu karakterini canlandırmıştı.

Merve Boluğur ikisi bir arada dizisi oyuncu kadrosu

Berk CANKAT: 1984 Ankara doğumlu olan yakışıklı oyuncu 31 yaşındadır. Güzel Köylü dizisinin yakışıklı jönüdür. Sinema alemine ilk olarak 2014 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde canlandırdığı yan rol ile girmiştir. Endemol Türkiye’nin yeni dizisi İkisi Bir Arada’dan gelen başrol teklifini kabul edip etmeyeceği şuanda kesin değildir.

berk cankat ikisi bir arada dizisi oyuncu kadrosu

Etiketlerİkisi Bir Arada Dizisi Fragmanı / İkisi Bir Arada Dizisi Konusu / İkisi Bir Arada karakterleri / İkisi Bir Arada oyuncu / İkisi Bir Arada oyuncu kadrosu / İkisi Bir Arada oyuncu listesi / İkisi Bir Arada oyuncuları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları