19 Haziran 2015 Cuma

Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel) Kimdir

Güneşin Kızları Selin
Ekranlarda geçtiğimiz günlerde başlayan yeni dizi Güneşin Kızları büyük ilgi gördü ve beğenildi hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile seyirciden tam not alan dizi sezona başarılı bir giriş yaptı. Yönetmen koltuğunda oturan isim Sadullah Ceren olurken dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Deniz Dargı ve Cenk Boğatur ise Güneşin Kızları adlı dizinin senaryosunu yazan isimler.

Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandıran isim ise Hande Erçel oluyor. Hem güzelliği hemde oyunculuğu ile dikkat çeken isim Güneşim Kızları Selin oluyor. Dizi de süslü ve gösterişli bir hayat yaşamak isteyen Selin büyüyüp kendi ayakları üstünde durmak ve hayali olan ne varsa gerçekleştirmek istiyor. Güneşin Kızları Selin karakterini canlandıran Hande Erçel hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında.

Hande Erçelin Dizideki giysileri her bölüm daha fazla dikkat çekiyor. 

Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel) Kimdir

Başarılı ve güzel oyuncu 1993 İzmir doğumludur. İlk oyunculuk deneyimi olan Çılgın Dershane filminde canlandırdığı Meryem karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve seyirciden büyük beğeni toplamıştır. 2012 yılında Azerbaycan'da yapılan Miss Cilivaliton Of The World yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Doğum Tarihi : 1993
Yaşı : 22
Doğum Yeri : İzmir
Burcu : Koç
Boyu : 175 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Siyah

Uzun bir süredir İstanbul'da yaşayan Hande Erçel gece hayatından ve magazin dünyasından uzak bir hayat yaşıyor son olarak rol aldığı dizi olan Güneşin Kızları adlı dizide Selin karakteri ile sevenlerinin karşısında olan genç ve güzel oyuncu dizinin ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekti. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Güneşin Kızları Perşembe günü ekranlarda.

Güneşin Kızları Dizisi Oyuncuları 

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Güneşin Kızları dizisi Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlarda seyirci ile buluşu. Baş rollerinde Emre Kınay ve Evrim Alasya gibi usta isimler yer alırken bunlara eşlik eden kişiler ise genç ve yetenekli oyuncular oluyor. Özellikle Selin karakterini canlandıran Hande Erçel oldu.

Güneşin Kızları (Haluk) Emre Kınay
Güneşin Kızları (Güneş) Evrim Alasya
Güneşin Kızları (Ali) Tolga Sarıtaş
Güneşin Kızları (Nazlı) Burcu Özberk
Güneşin Kızları (Selin) Hande Erçel
Güneşin Kızları (Peri) Miray Akay
Güneşin Kızları (Rana) Meltem Gülenç

Hande Erçel Fotoğrafları
Güneşin Kızları Selin Fotoğrafları

          



dizi,dizioyunculari,güneşin kizlari selin,selin kimdir,güneşin kızları selin kim,gunesin kizlari selin kimdir,güneşin kızları selin gerçek ismi,gunesin kizlari oyunculari,güneşin kızları oyuncuları,güneşin kizlari oyuncu kadrosu,güneşin kızları anneleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları