19 Haziran 2015 Cuma

Alina Boz Saçlarını Kazıttı, Paramparça Hazal Saçlarını Neden Kestirdi


Alina Boz Saçlarını Neden Kestirdi

Paramparça dizisinin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan güzel ve başarılı oyuncu Alina Boz final bölümünde ameliyat olacağı için saçlarını kazıttı. Rol gereği saçlarını kazıtan Alina Boz'un fotoğrafı sevenleri tarafından en çok paylaşılan fotoğraflar arasına girdi. Rolüm için her şeyi yaparım diyen Paramparça dizisinde ki Hazal karakterini canlandıran Alina Boz sosyal medyayı salladı.

Paramparça dizisi 22 Haziran Perşembe akşamı sezon finali ile ekranlarda olacak ve diziyi izleyenleri sürpriz bir gelişme bekliyor dizide Hazal karakterini canlandıran Alina Boz rolü için gerçekten saçlarını kazıttı. Paramparça son bölümünde ameliyat olacak olan Hazal saçları ile final bölümüne damga vuracak. Alina Boz saçları için gelen yorumlara "Yıllar sonra ilk kez saçlarım kesildi ama hiç üzülmedim, çünkü rolüm için bunun yapılması gerekiyordu" dedi. İşte Alina Boz'un saçlarının kesilmiş hali'' diyerek cevap verdi. Alina Boz'un saçlarının yeni halini ve fotoğraflarını aşağıda haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Alina Boz Saçlarını Neden Kestirdi

Başarılı ve güzel oyuncu Paramparça dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiş ve seyirci tarafından büyük ilgi görmüştü bir anda büyük bir hayran kitlesi oluşturan Alina Boz yetenekli bir dizi oyuncusudur. Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakteri final bölümünde ameliyat olacağı için Alina Boz rolü gereği saçlarını gerçekten kestirdi.

Alina Boz Kimdir

1998 Rusya-Moskova doğumlu olan Alina Boz ilk oyunculuk deneyimini Cesur Hemşire dizisi ile yapmıştır. Daha sonra son olarak Paramparça dizisi ile adından sıkça söz ettirmiştir.

Alina Boz'un Yaşı: 29
Alina Boz'un Boyu: 172 cm
Alina Boz'un Kilosu: 50 kg

Alina Boz Kısa Saçlı Hali Foto
Paramparça Hazal Saçlarını Kestirdi Foto
   




magazin,alina boz saçları,paramparça hazal saçlarını kestirdi,alina boz saçını neden kesti,paramparça hazal saçını neden kesti,alina boz kısa saçlı hali,alina boz saçsız hali,alina boz saçlarını kazıttı foto,paramparça hazal kısa saçlı,paramparça hazal saçları,paramparça hazal saçlarını kazıttı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları