20 Haziran 2015 Cumartesi

Güneşin Kızları Savaş (Berk Atan) Kimdir - Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı


GÜNEŞ'İN KIZLARI SAVAŞ

Yaz geldi ve yeni sezonun dizileri birbiri ardına ekranlarda ki yerini almaya başladı.
Kış sezonun bütün dizileri ya sezon finali yaptı ya da final yaptı. Final yapan dizilerin yerine ise bir çok dizi yer almaya başladı. Kanal D'nin yeni dizisi olan Güneş'in kızları dizisi daha başlamadan büyük ses getirmişti.

Yaz dizisi olarak bilinen dizinin oyuncuları ve yapımcıları dizi için çok büyük bütçeler harcadıklarını ve dizinin kesinlikle bir yaz dizisi olmadığını ve uzun süre devam edeceğini açıkladı. Oyuncu kadrosu çok iyi olan dizi başladığı günden beri gerçekten bir yaz dizisi olmadığını ve uzun süre devam edeceğini kanıtladı. Dizinin oyuncuları ve konusu ilgi ile izlendi.

Dizinin konusu kadar genç oyuncuları da çok fazla dikkat çekti. Dizide Güneş'in kızlarını oynayan Burcu Özberk, Hande Erçel ve Miray Akay izleyiciden tam not alırken dizinin genç ve yakışıklı oyuncuları da dikkatleri üzerine çekti. Dizide Savaş karakterini canlandıran Berk Atan daha önce bir çok dizide yer alsa Güneş'in Kızları dizisinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

BERK ATAN KİMDİR 

Baba tarafı Boşnak olan Berk Atan 26 Eylül 1991 yılında İzmir-Bornova'da dünyaya gelmiştir. Liseyi Sıdıka Rodop lisesinde okuyan Berk Atan üniversite öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde halen devam etmektedir. 2011 Best Model of Turkey yarışmasında derece alan Berk Atan'ın yolu açılmış ve dizilerde boy göstermeye başlamıştır. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Berk Atan, Herşey Yolunda Merkez dizisinde başrolü canlandırmıştır. Oyunculuk eğitimi almak isteyen Berk Atan Mahşer-i Cümbüş tiyatro ekibinden oyunculuk dersleri almıştır.

Dizinin yaz dizisi olması ve reyting alamaması dizisinin yayından kaldırılmasına sebep olnuşsa da Berk Atan'ın daha sonra bir çok projede yer almış olarak gördük. Yeni sezonda Güneş'in Kızları dizisinde Savaş karakterini canlandıran Berk Atan, dizide Güneş'in asi kızı olan Nazlı ile büyük bir aşk yaşayacak.

Doğum Tarihi : 26 Eylül 1991
Yaşı : 24
Doğum Yeri : İzmir - Bornova
Burcu : Terazi
Boyu : 189 cm
Kilosu : 83 kg
Göz Rengi : Kahverengi

Berk Atan Fotoğrafları

Güneşin Kızları Savaş Fotoğrafları    


dizi, dizioyunculari, güneşin kızları savaş kimdir, berk atan kimdir, berk atan fotoğrafları, güneşin kızları savaş resimleri, güneşin kızları savaş gerçek adı,güneşin kızları savaş hangi dizilerde oynadı,berk atan hangi dizilerde oynadı,günesin kizlari savas kimdir,güneşin kızları erkek oyuncular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları